XXL Nutrition

voedingsschema, meningen aub!

wiggles

Novice
Lid sinds
17 jan 2011
Berichten
11
Waardering
0
Lengte
1m82
Massa
78kg
Hier men voedingsschema en graag jullie commentaar!

08.00
- 50g brinta
-250ml magere melk
-30g whey
-250ml magere melk

10.30
- 2sneden bruin brood
- 45g kipfilet
- 20 g pindakaas

12.00
- 4 sneden bruin brood
- 90g kipfilet
- 40g pindakaas
- 56g tonijn

15.00
- 2 sneden bruin brood
- 45g kipfilet
- 20g pindakaas
- banaan

17.30
- Avondeten ( zoveel mogelijk)
aardappelen, groeten, vlees, vis, pasta..

18.30 ( enkel tijdens trainingsdagen)
- 30g whey
- 250ml magere melk

22.00
-500g kwark
- 40g cashewnoten

Totaal: Eiwitten/khol./ vetten KCA
226 / 365/ 65 3716.98
34% / 55%/ 9.9%

via de harris b. formule kom ik uit op 1895.2 kca per dag.
nu moet ik de arbeidstoeslag nog bereken maar weet niet hoeveel % ik moet nemen, vind nergens een formule hiervoor.

ALvast bedankt!
 
Veel te veel brood, veel te veel pindakaas
 
Waarom alleen om trainings dagen om 18.30uur een maaltijd? Op de andere dagen eet je dan van 17.30 uur tot 22.00uur niks?
 
Zou tussen 17.30 en 22.00 ook nog een maaltijd inplannen op niet trainingsdagen.. verder ziet het er wel netjes uit!
 
ik zou 10& van je kh's afvallen en 10% meer vetten eten.
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #6
ok zal het aanpassen, iemand enig idee van arbeidstoeslag?
of zit ik goed kwa aantal kca?
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #7
wat zou ik dan ipv brood en pindakaas eten als dit teveel voorkomt in men voedingsschema?
 
Rijst!?
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #9
ja als ik tijdens de middag het brood vervang door rijst dan kom ik nog hoger uit in kol en lager in vetten?
Kcal is dan ook 3212 ipv 3716!
 
-
 
Laatst bewerkt:
-
 
Laatst bewerkt:
  • Topic Starter Topic Starter
  • #14
nog iemand enige tips ivm dit voedingsschema? ben nog altijd bezig zoals het hierboven staat vermits jullie niet overeenkomen met elkaar :-)
wanneer best whey nemen voor of na de training? best na he voor de eiwitte terug aan te vullen?
 
Terug
Naar boven