Hallo,
Ik lees overal dat pindakaas geen 'volledige' eitwitten bevat.
Echter zijn deze eiwitten in combinatie met brood wel volledig te maken.
Als ik pindakaas op een rijstwafel smeer, worden dit dan ook volledige eiwitten? Of heb ik vrij weinig aan deze 'incomplete' eiwitten?
En wat zijn andere makkelijke eiwit bronnen om op het werk te nuttigen, naast: repen, kwark, tonijn, kip/rijst? Het liefst iets wat makkelijk mee te nemen is en meteen op te eten, zonder teveel bereidings werk..
Bedankt!
Ik lees overal dat pindakaas geen 'volledige' eitwitten bevat.
Echter zijn deze eiwitten in combinatie met brood wel volledig te maken.
Als ik pindakaas op een rijstwafel smeer, worden dit dan ook volledige eiwitten? Of heb ik vrij weinig aan deze 'incomplete' eiwitten?
En wat zijn andere makkelijke eiwit bronnen om op het werk te nuttigen, naast: repen, kwark, tonijn, kip/rijst? Het liefst iets wat makkelijk mee te nemen is en meteen op te eten, zonder teveel bereidings werk..
Bedankt!
