XXL Nutrition

Waar bakken jullie je eieren mee?

boter
 
kokosolie!

olijfolie en andere plantaardige vetten oxideren waardoor transvetten ontstaan.
en blueband en becel boter is rotzooi!
 
Iedereen zit altijd te zeiken dat je veel moet eten en dan is het opeens een probleem als je je ei in wat vet bakt.
 
ik had wat gelezen over kokosolie ja extra vierge ofzo dat blijkt lekker te zijn en goed.
 
bertoli bakken en braden
 
Magnetron ei FTW:)
Als ik ze bak is het in vloeibare bakboter (meestal van becel) of olijf/zonnebloem olie
 
Ceramic Core - Keramische pan (Y)
 
meervoudig onverzagd vet in olijfolie kan transvet worden toch ?

zit 0,7 gram in per 10ml.

not sure if srs als je je daar druk om maakt.
 
Met niets gewoon klotsen en klaar
 
Olijfolie, iig beter dan boter. Overigens bak ik nauwelijks eieren ik kook ze altijd.
 
chili en knoflook olie :)
nomnomnom
 
Ik gebruik geen vet of olie. Wel een goede pan waar niets in aanbrand. (Swiss diamond pannen)
 
bij olijfolie verhitten ontstaan transvetten, dus ik kook mijn eieren en anders in hete zonnebloemolie

Fabeltje, is pas bij te hoge temperatuur. ;)

OT: zo'n zware anti-aanbakpan kopen, en plastic spatel, kan je ze er zo uithalen.
 
echte olijfolie uit Italie
 
olijfolie - BERTOLLI <3!
 
Terug
Naar boven