- Lid geworden
- 15 nov 2008
- Berichten
- 40.408
- Waardering
- 53.756
- Lengte
- 1m86
- Massa
- 105kg
- Vetpercentage
- 25%
Wat trouwens ook werkt, dat ben ik nu aan het doen:Bekijk bijlage 486975
Bekijk bijlage 486978
Bloemkool pizzabodem, welke overigens mislukt is.
De bodem was erg soppig / zacht. Iemand een goed recept hiervoor?
Zet de oven op 250 graden op grillstand. Doe de pizzabodem 3 minuten in de oven. De bovenkant wordt dan super crispy (zorg dat ie niet verbrand).
Haal de bodem na 3 minuten uit de oven en draai hem om. Nu heb je al een crispy bodem. Beleg hem en doe hem vervolgens belegd nog 10 mins in de oven op 200 graden.
Nog een tip: wordt je pizza te nat? Bak dan groentjes en champignons eerst in een pannetje zodat ze hun vocht al verliezen. Zet de oven desnoods op ventilatie stand om verdampen te helpen.