AndroidHealthClinic

Misdaad Topic

Bezoekers in dit topic


porno kijken zet ook aan tot moorden. volgende week in HLN.BE
 
VTM neemt het over van een 'trainer', en HLN neemt het vervolgens over van VTM.

T06ZrwX.gif
 
HLN staat nu niet bepaald bekend om hun kwaliteitartikelen.

Dat is toch de Belgische Speld???

Ze zetten vrouwen ook wel weer mooi weg aan het eind :roflol:


Dan wint het vrouwelijke hormoon van het mannelijke en zijn ze heel wispelturig en hebben ze soms maar een kleine prikkel nodig om tot een uitbarsting te komen," legt de trainer uit.
 
Cookies op AD.nl | AD.nl

Ze benadrukken wel vaak het woord BODYBUILDER
Exact ook wat ik dacht, in elk artikel dat erover gaat wordt elke keer weer nog eens vermeld dat het een bodybuilder is... In andere zaken lees ik ook nooit "de badmintonner", "de voetbalster" of "de bloemschikker"
 
[Link Dood]

Dit is de nieuwe serie van House of Cards-regisseur David Fincher
Het verhaal is gebaseerd op een boek van gerenommeerde schrijvers Mark Olshaker en John Douglas, genaamd Mind Hunter Inside FBI’s Elite Serial Crime Unit. De titel laat weinig aan de verbeeldingen over, want dat is precies waar het over gaat. FBI agenten die zich specialiseren in het ondervragen en verhoren van seriemoordenaars. Op deze manier willen ze achterhalen hoe moordlustige psychopaten in elkaar zitten en deze informatie vervolgens gebruiken om lopende zaken op te lossen.

Deze insteek is op papier perfect voor een diepgaand verhaal over de complexe gedachtegangen van een seriemoordenaar. Dit is moeilijk om te tonen in een trailer, maar de donkere sfeer staat in ieder geval als een huis. Visueel zit het dus goed en met David Fincher (House of Cards) en Charlize Theron als executive producers is er genoeg ervaring aan boord om de serie te laten slagen. Netflix is in ieder geval overtuigd, want de streaming gigant heeft meteen een tweede seizoen besteld.
1e aflevering 13 Oktober.
 
jou glas was halfleeg het mijne is halfvol
- Mailys Descamps
74bWXTDl.jpg


Gemaakt door een amateurfotograaf die waarschijnlijk ook omgebracht is door haar ex-vriend.
 
Rare hobby fotograaf
 
"Hij maakte me wakker met mes op m'n keel"
Alexander Dean (24), de dader van de viervoudige moord, had bijna een vijfde slachtoffer gemaakt. Thomas V. (24) uit Brugge werd eind april bedreigd omdat hij Maïlys onderdak had gegeven. "Ik werd wakker met een mes op mijn keel. Daarna zwaaide hij richting mijn hoofd en stak hij de dolk in mijn matras", vertelt hij.

Thomas V. leerde Maïlys kennen toen ze wegging bij Alexander Dean en een onderkomen zocht. Hij was op zoek naar een huisgenoot en een collega bracht de twee samen. Ze zouden uiteindelijk drie weken samenwonen. "We konden goed opschieten en er begon zelfs iets te bloeien tussen ons. We hadden gekust. Ik wist dat ze uit een relatie kwam en dat er problemen waren geweest, maar verder was ik niet op de hoogte", zegt Thomas.

Op een avond kwam Maïlys niet naar huis. "Ik stuurde een berichtje omdat ik ongerust was. Ze stuurde dat alles in orde was en ik mij geen zorgen hoefde te maken, waarop ik ging slapen. Plots werd ik wakker met een mes op mijn keel." Het was Alexander Dean die samen met Maïlys naar het appartement was afgezakt. "Maïlys zei niets en was bang. Ze werd wellicht gedwongen om hem de weg naar mijn appartement te tonen en haar sleutels af te geven."
 
Ze zijn vergeten vermelden dat het een bodybuilder is.
 
Ze zijn vergeten vermelden dat het een bodybuilder is.

Nee, dit was de originele titel: "Hij maakte me wakker met mes op m'n keel": Thomas (24) werd voor viervoudige moord ook bedreigd door bodybuilder

:o
 
Kerel is volgens mij harstikke manisch depressief..... Behoorlijk nuts.
 
Moeder van bodybuilder die ex-vriendin en grootouders vermoordde reageert op gruweldaden van haar zoon

w8wTveF.jpg


De moeder van Alex D. (24), de drievoudige moordenaar van Gistel, begrijpt niet wat haar zoon bezield heeft. “Maar ik kan er ook niets aan doen. Hij is een volwassen jongen die met bepaalde dingen niet kon om gaan. Hij was al langer manisch-depressief volgens mij.”

“Ik vind het natuurlijk verschrikkelijk voor die mensen. Maar ook voor ons is het extreem.” De moeder van Alex D. (24), de drievoudige moordenaar van Gistel, is er het hart van in. “Het gaat slecht met mij”, zegt ze. “Ik heb mijn zoon zaterdag nog gezien. Hij ging gewoon weg. Hij vertelde niets bijzonders. Alles leek goed, er was niets speciaals.”

De moeder was ervan op de hoogte dat Alex D. het erg moeilijk had met de breuk met Mailys (18) uit Moere bij Gistel. “Ik weet wel dat hij daar veel moeite mee had. Maar ja, het was uit en zij had volgens mij al iemand anders. Dan denk je, het zal wel oké zijn. Je denkt niet dat zoiets zulke gevolgen kan hebben. Ik dacht dat hij wel met iemand anders zou verder gaan.”

Pas na de drievoudige moord zag de moeder van Alex D. de videoboodschap van haar zoon waarin hij een wanhoopsdaad aankondigde. Nooit had ze gedacht dat hij tot dergelijke gruwelijke feiten in staat was. “Ik denk dat hij al langer manisch-depressief was”, zegt ze. “Maar in behandeling wilde hij niet.”

De moeder is blij dat haar zoon gistermiddag uiteindelijk na een lange zoektocht werd opgepakt. “Want er was even de schrik dat hij dood zou zijn.”

Volgens de moeder voelde Alex D. zich al langer misbegrepen. Deels de schuld van de maatschappij, zegt ze. “Mijn zoon werd veroordeeld voor het rijden zonder rijbewijs. Iets waar hij geen schuld aan had. Ik reed op dat moment, maar de auto stond op zijn naam en daarom werd hij toch veroordeeld. Terwijl hij niet eens een rijbewijs heeft. Toch kreeg hij 2.750 euro boete en een jaar rijverbod. Dat, en de breuk met zijn vriendin, waren misschien de druppel.”
 
Alex heeft nu wel de YT views waarop hij had gehoopt.
 
Laatst bewerkt:
  • Like
Waarderingen: mat
Back
Naar boven