XXL Nutrition

Favoriete CrossFit workout

Bezoekers in dit topic

CrossFitters moeten sterven. :)


Cool Story
 
Klinkt leuk, maar wtf is een unknowable contingency? We leven niet in de fucking jungle waar je jezelf onverwachts moet verdedigen tegen een vijandige stam of moet vluchten voor een hongerige tijger.


Maar ze specialiseren juist wel :roflol:. Met 'fitness' ben je nergens bij de crossfit games, je moet al die vage party trick lifts goed kunnen zoals handstand walks en weetikveel wat nog allemaal.

Als de crossfit games nou zou bestaan uit dingen zoals power clean voor een max, een 100m sprint, een x rep max squat of elke andere combinatie van lifts die ook echt gebruikt worden door atleten uit andere sporten in niet sport specifieke training dan was het ongeveer wat ze claimen dat het is.

Volgens mij kan je nog beter trainen voor de NFL combine als je doel 'a broad, general and inclusive fitness' is en wat ze daar doen is ook al niet echt ideaal.

Crossfit doet me vaak denken aan een combinatie van schoolgym, marathon en fitnessboys. Vergeet ook niet de ze handstanden (op 1 hand) leren om hier foto's van te maken voor instagram.
 
Shiiiit
 

Zijn kruistocht tegen CF gaat verder.
 
Ik vind het mooi om te kijken naar lui die bezig zijn in goede crossfit clubs/boxes. Wordt veel Olympisch gelift en gasten scheuren daar ook meer dan 200kg deadlifts omhoog.
 
Back
Naar boven