Fitness Seller

2 November DDB meet @ Ironhouse utrecht(kuur hard of kuur niet)

Peiling Peiling Ik ga op de meet:


  • Totaal stemmers
    33
Dat gouden shotje valt mee! Zal wel teveel stimjunk zijn om hier hard op te gaan
 
  • Like
Waarderingen: BB_
@Ron-nie kan niet tegen suiker, schijnt. :p
 
Eerlijk, het was mij een waar genoegen om julie eens in het echt te ontmoeten. Kheb echt gelachen. Het voelde in eerste instantie wel vreemd om na 11 jaar anoniem op een forum te zitten uiteindelijk sommigen dan irl gezien te hebben. Jammer dat ik niet iedereen echt goed heb kunnen spreken, zaten te ver van elkaar af tijdens het diner, maar dat komt wel goed tijdens een volgende meet.

Kheb trouwens ook echt genoten en gelachen tijdens het eten. Vooral die onverwachte banaan sushi was voor mij toch wel echt een culinair hoogtepunt. Die champignons waren ook overtreffelijk. Maar die had ik maar voor @vntl overgelaten aangezien hij ze zo verrukkelijk vond.

Geslaagd dagje,
wanneer is de volgende meet?
 
inb4 @wovano een roid rage krijgt omdat hij weer te laat is met een meet organiseren
 
  • Like
Waarderingen: BB_
Ja waarom ook niet. Utrecht of een andere centrale locatie ergens in het midden van Nederland is denk ik wel goed toch? Of iets meer naar het zuiden voor de Belgische leden?

Kunnen we niet gewoon een maandelijkse meet doen? Elke laatste zaterdag of zondag van de maand bijvoorbeeld. En dan elke 3 maanden een grote meet? Maandelijks zal er mogelijk geen grote opkomst zijn maar wie het leuk lijkt kan gewoon gaan natuurlijk.

Is opzich ook wel goed voor onze community.

Het dineren zou ik trouwens wel non-profit kunnen cateren als iemand een locatie beschikbaar heeft met een keuken. Of zomers een locatie (huis met tuin) met een BBQ. Dan kan ik gewoon inkopen bij de groothandel en alles een dag of 2 van te voren mise en placen. Dan kan ik mooie stukken vlees en/of vis groot inkopen. Kost exclusief drank dan rond de €15-20 per persoon uitgaande van 4 gangen vanaf 10 mensen.
Het menu ziet er dan bijvoorbeeld zo uit:
- gazpacho met petit legume als amuse.
- surf en turf als voorgerecht (zalmtartaar en een steaktartaar van diamandhaas).
- mooi seizoenssoepje als tussengerecht.
- sous vide gegaarde bavette afgemaakt op de bbq met een rode wijnsaus, een puree van aardappel/knolselderij en wat seizoensgroenten als hoofd.
- een tiramisu of zelfgemaakt ijs of creme brulee als nagerecht.

Bonnetjes van de inkoop worden dan gewoon gesplit door het aantal deelnemers. Hoe meer deelnemers des te lager de kosten. Voorbereiden kost me wel een dag of 2 maar ik doe het met plezier (en liefde natuurlijk :kiss:).
 
Laatst bewerkt:
Ja waarom ook niet. Utrecht of een andere centrale locatie ergens in het midden van Nederland is denk ik wel goed toch? Of iets meer naar het zuiden voor de Belgische leden?

Kunnen we niet gewoon een maandelijkse meet doen? Elke laatste zaterdag of zondag van de maand bijvoorbeeld. En dan elke 3 maanden een grote meet? Maandelijks zal er mogelijk geen grote opkomst zijn maar wie het leuk lijkt kan gewoon gaan natuurlijk.

Is opzich ook wel goed voor onze community.

Het dineren zou ik trouwens wel non-profit kunnen cateren als iemand een locatie beschikbaar heeft met een keuken. Of zomers een locatie (huis met tuin) met een BBQ. Dan kan ik gewoon inkopen bij de groothandel en alles een dag van te voren mise en placen. Dan kan ik mooie stukken vlees en/of vis groot inkopen. Kost exclusief drank dan rond de €15-20 per persoon uitgaande van 4 gangen vanaf 10 mensen.
Het menu ziet er dan bijvoorbeeld zo uit:
- gazpacho met petit legume als amuse.
- surf en turf als voorgerecht (zalmtartaar en een steaktartaar van diamandhaas).
- mooi seizoenssoepje als tussengerecht.
- sous vide gegaarde bavette afgemaakt op de bbq met een rode wijnsaus, een puree van aardappel/knolselderij en wat seizoensgroenten als hoofd.
- een tiramisu of zelfgemaakt ijs of creme brulee als nagerecht.

Bonnetjes van de inkoop worden dan gewoon gesplit door het aantal deelnemers. Hoe meer deelnemers des te lager de kosten. Voorbereiden kost me wel een dag maar ik doe het met plezier.
De crème brulee deed het hem!
 
Terug
Naar boven