AndroidHealthClinic

Bak of kook jij je kipfilet als je cut?

Peiling Peiling Bak of kook jij je kipfilet als je cut?


  • Totaal stemmers
    117
zit in de clean bulk.
grill het lekker.
 
eerst koken met me groentes en dan in de wok ermee:D

net als de wokrestaurants btw ;)
 
vloeibare sojaboter, vergelijkbaar met pam spray denk ik.
 
Ik bak het altijd in 'n pakkie roomboter.
 
Lekker marineren en dan in de oven :meal:
 
gewoon in de oven... kilo's tegelijk en dan bewaren in bakjes !

[Edit] dit is alleen het eten voor 1 week:P

IMG_0090.jpg


IMG_0091.jpg
 
Laatst bewerkt:
WTF... haha ja handig dat zeker, zie het me zelf niet nadoen... ben toch wel van het verse&hmm lekker koken in de avond en varieren met gezonde producten :meal:
 
In kleine blokjes snijden en daarna marineren of wat kruiden opdoen. Daarna paar minuutjes in de magnetron en je hebt sappige kippeblokjes.

Soms wissel ik even af met kippeblokjes even aan te bakken met olijfolie.
 
Ik smeer ze in met olijfolie, peper en zout en bak ze dan in een anti-aanbak-grillpan. Of ik snijd het in stukjes en wok het met groente, en wat texmexkruiden of zwarte bonensaus & sambal van de toko.
 
Ik bak het, je mag ook wat gezonde vetten binnenkrijgen.
Hangt er ook natuurlijk vanaf hoe je schema eruit ziet als je al veel vetten binnenkrijgt dan zou ik voor koken gaan.
 
flamethrower_straight.jpg


Braden of bakken, gekookt is niet echt mijn ding ;) .
 
Bakken in olijfolie. Uiteraard met pikante kruiden :meal:
 
Zijn die verhalen dat als je je olijfolie te heet bakt er transvetten ontstaan nou echt waar?
 
bakken, als ik een steamer had dan ook stomen :P
 
alle vetten oxideren altijd, maar bij hogere temperatuur dus nog sneller :D
[Link niet meer beschikbaar]

hier gaat het wel over frituren maar de temperatuur op je pan scheelt echt niet veel met die van fritketel


Thanks gozer!

Volgens dit onderzoek:
Het is een fabel
dat onverzadigde vetzuren door verhitting​
veranderen in verzadigde vetzuren.
 
Ik eet zelden kip en als ik het eet is 't een hele kip , gebraden vanop de markt . Kip is droog .
 
Terug
Naar boven