Volg de onderstaande video samen om te zien hoe u onze site kunt installeren als een web-app op uw startscherm.
Notitie: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Volg het forum via Google Nieuws
Originally posted by Dom!nator
Is dit zo? Worden de whey en dextrose daadwerkelijk (veel) minder snel opgenomen door de melk? En is dit verschil te verwaarlozen of in het vervolg met water nemen..?
Nee, dat doe ik zeker niet, want daar wordt ie te warm van!Originally posted by JunkieXL
Geen NaOH in je shake gooien hoor ...
Lijkt me geen probleem.Originally posted by surgeon
ik doe er ook altijd een theelepel kaneel bij, maar dit kan het opname-proces toch niet vertragen, toch?
Originally posted by surgeon
ik doe er ook altijd een theelepel kaneel bij, maar dit kan het opname-proces toch niet vertragen, toch?
Ja, ik las het vandaag ook van je op fitnessnet.nl 3XL, toppie! Ik wist het niet, maar ga nu zeker kaneel aan mijn shakes toevoegenOriginally posted by 3XL
Kaneel zorgt er zelfs voor dat het beter opgenomen word !! !
Kaneel (eigenlijk de methylhydroxy-chalcon-polymeren in kaneel) verhoogd de gevoeligheid voor insuline
Mmm, een specerij met teratogene eigenschappen Nja, leuk weer, maaruh .. zwanger ben ik niet, en wil ik voorlopig ook nog ff niet worden, dus ik doe nu lekker kaneel in mijn shake .. Is ook nog eens superlekker!Originally posted by Kris
Voor de vrouwen op het board: pas wel op met kaneel als je zwanger bent. Kan neurale schade aan het kind toebrengen.
Originally posted by Geoffke
IK heb een zak dextrose gekocht.
100g heb ik na mijn training in een groot glas water gedaan.
EIIIIIIIKES, azo slecht dat da smaakt. Is da normaal? IK kreeg lettelijk kippevel van dat goedje.
Hoe pakken jullie uw dextrose? Altijd in shakes? Lost dextrose wel goed op in een shake?
Originally posted by Big Cat
Slecht smaken ? Het is suiker, en het heeft daarenboven minder zoetkracht dan fructose. Het heeft een zeer fijne zoete smaak. Dextrose is een onderdeel van sucrose, en dat is tafelsuiker. Dus dat zou je vraag over het oplossen moet beantwoorden. 100 g is wel erg veel.
[mode="muggenzift"]toch niet, want het is ook een onderdeel van zetmeel en dat lost toch niet zo lekker op! [/mode] Maar, idd, het lost op als een tierelier, zelfs nog beter dan gewone suiker.Originally posted by Big Cat
Dextrose is een onderdeel van sucrose, en dat is tafelsuiker. Dus dat zou je vraag over het oplossen moet beantwoorden.