MuscleMeat

Sticky Post je maaltijden (met pics!)

Je kan makkelijk een dagje cheaten zelfs ieder weekend tijdens prep, althans ik wel :P
Ja, dat kan, maar ik blijf beter in mijn ritme als ik het niet doe en tijdens mijn prep luisterde ik gewoon naar mijn coach. Ik was toen bovendien ook natty en gebruikte nul andere middelen, dat scheelt ook wel wat. Ik vind het zonde om tijdens een cheat een paar dagen cutten ongedaan te maken. :) Ieder z'n ding.
 
Als je met een cheat een paar dagen teniet doet dan cheat je wel behoorlijk ernstig. :D
 
Als je met een cheat een paar dagen teniet doet dan cheat je wel behoorlijk ernstig. :D
Dat ligt er toch maar net aan op hoeveel kcal beneden je onderhoud je cut? Als je op -500 kcal cut, maak je met een 1000 kcal surplus 2 dagen ongedaan. Sommige mensen cutten op 'maar' 300 kcal beneden onderhoud, dan heb je met een AYCE al snel veel dagen gecompenseerd (het werkt overigens niet helemaal één-op-één), maar ik vind het gewoon zonde en blijf gemakkelijker in het ritme zonder te cheaten.
 
Havermout / ghost peanutbutter icecream whey/ cacao poeder/ 450g optimel annanas kokos / 10g cocos snippers

10/10 meal

15626140141857133322187544079326.jpg
 
Ja, dat kan, maar ik blijf beter in mijn ritme als ik het niet doe en tijdens mijn prep luisterde ik gewoon naar mijn coach. Ik was toen bovendien ook natty en gebruikte nul andere middelen, dat scheelt ook wel wat. Ik vind het zonde om tijdens een cheat een paar dagen cutten ongedaan te maken. :) Ieder z'n ding.
Rare is hoe droger ik wordt met hoe meer ik weg kom op me cheatday als ik cut.. dit werkt iig altijd goed bij me en het zet me nooit terug :)
 
Ziet er erg lekker uit. Hoe heb je die havermoutrisotto gemaakt?

Is ook lekker :)
Hoeveelheden aan te passen aan "grote mensen hoeveelheid" uiteraard :p
Met onderstaande komt het op 402kcal, ekv 26/44/14

Ingrediënten (1p)
1/2 ui
1 teentje look
1/4 tl olijfolie
150gr champignons naar keuze
50gr havermout
250mL kippen- of groentebouillon
15gr Geraspte Parmezaanse kaas
1/4 kl gedroogde tijm
1 lente-u, fijngehakt
40gr Cobourg ham, in stukjes
peper
zout

Bereiding
Snijd de uien en de look fijn. Stoof ze aan in een scheutje olijfolie tot de ui volledig glazig is. Snijd de champignons in stukjes en voeg ze bij de ui. Laat garen.
Doe nu de havervlokken erbij en bevochtig het geheel met de kippen- of groentebouillon. Roer ongeveer 15 minuten tot de havermout de bouillon volledig heeft opgenomen en het een smeuïg geheel is.
Meng de Parmezaanse kaas door de risotto.
Breng het gerecht op smaak met gedroogde tijm, peper en zout.

Serveren
:
Schep de risotto in kommetjes en bestrooi met de fijngehakte lente-ui.
 
Is ook lekker :)
Hoeveelheden aan te passen aan "grote mensen hoeveelheid" uiteraard :p
Met onderstaande komt het op 402kcal, ekv 26/44/14

Ingrediënten (1p)
1/2 ui
1 teentje look
1/4 tl olijfolie
150gr champignons naar keuze
50gr havermout
250mL kippen- of groentebouillon
15gr Geraspte Parmezaanse kaas
1/4 kl gedroogde tijm
1 lente-u, fijngehakt
40gr Cobourg ham, in stukjes
peper
zout

Bereiding
Snijd de uien en de look fijn. Stoof ze aan in een scheutje olijfolie tot de ui volledig glazig is. Snijd de champignons in stukjes en voeg ze bij de ui. Laat garen.
Doe nu de havervlokken erbij en bevochtig het geheel met de kippen- of groentebouillon. Roer ongeveer 15 minuten tot de havermout de bouillon volledig heeft opgenomen en het een smeuïg geheel is.
Meng de Parmezaanse kaas door de risotto.
Breng het gerecht op smaak met gedroogde tijm, peper en zout.

Serveren
:
Schep de risotto in kommetjes en bestrooi met de fijngehakte lente-ui.
Thanks bubs! Zal ik ook eens proberen.
Ik ga voor de "grote mensen hoeveelheid" optie (ben ik absoluut niet; maar wat niet is, kan nog komen... I hope :rolleyes:)
 
  • Like
Waarderingen: Bubs
Goed idee die risotto, wil ik ook een keer proberen
 
  • Like
Waarderingen: Bubs
Terug
Naar boven