Fitness Seller

Sticky Post je maaltijden (met pics!) (2 bezoekers)

Bezoekers Topic (Leden: 1, Gasten: 1)

  • HertogSandBox

    Competitive Bodybuilder
    Lid geworden
    22 sep 2017
    Berichten
    1.674
    Waardering
    3.032
    Lengte
    1m78
    Massa
    64kg
    Vetpercentage
    12%
    Lunch

    Bekijk bijlage 463296

    Het is trouwens nice om rode ui een nachtje in azijn te leggen. De smaak wordt minder scherp en wat frisser door de azijn. En de kleur wordt vel roze. Mooi kleurcontrast op je broodje/gerecht.
    Oke domme vraag, maar in welk azijn leg je ze? Heb je toevallig linkje van albert heijn welke ik moet hebben ? :o
     

    apfelstrudel

    Monstrous Giant
    +10 jaar member
    Lid geworden
    15 nov 2008
    Berichten
    12.195
    Waardering
    7.205
    Lengte
    1m86
    Massa
    96kg
    Vetpercentage
    20%
    Laatst bewerkt:

    apfelstrudel

    Monstrous Giant
    +10 jaar member
    Lid geworden
    15 nov 2008
    Berichten
    12.195
    Waardering
    7.205
    Lengte
    1m86
    Massa
    96kg
    Vetpercentage
    20%
    24 uur later en het pulled pork avontuur is tot een einde gekomen. Er zat veel werk in maar het resultaat was het gelukkig waard.
    Kheb van alle stappen foto's gemaakt dus ik stop het in een spoiler.

    20190811_142106.jpg


    20190812_222758.jpg

    Gemarineerd en vacuumsealed.

    20190812_230328.jpg

    Gisteravond: De pan geisoleerd met alufolie om verdamping van water en verlies van warmte (en hoger energieverbruik) tegen te gaan.14 uur en 25 minuten te gaan.

    20190813_150543.jpg

    Vanmiddag 14:00: het resultaat na 15 uur garen.

    20190813_213939.jpg

    Op de bbq nog 40 mins op lage temp gerookt met de deksel erop. De uien heb ik hierna afzonderlijk ook nog 40 mins gerookt. Kon helaas maar 10 foto's plaatsen.

    20190813_223215.jpg

    Het resultaat na het roken, het vlees is sappig en valt uitelkaar.

    20190813_223306.jpg


    20190813_225940.jpg

    Ondertussen het kookvocht (wat in de vacuumzakken zat) gereduceerd tot 20% en deze saus vervolgens toegevoegd aan het vlees samen met de uien.

    20190813_233126.jpg

    Alles weer vacuumsealed om de vriezer in te gaan. 7 zakken van 250 g. 4 porties per zak dus 28 porties pulled pork totaal voor ong €12.
    20190813_233209.jpg

    Neemt weinig ruimte in beslag.

    Experiment geslaagd :)
     
    Laatst bewerkt:
    Bovenaan