- Lid sinds
- 22 sep 2017
- Berichten
- 5.104
- Waardering
- 10.400
- Lengte
- 1m78
- Massa
- 64kg
- Vetpercentage
- 12%
Volg de onderstaande video samen om te zien hoe u onze site kunt installeren als een web-app op uw startscherm.
Notitie: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
![]()
vanavond bietensalade met kip, huttekase, walnoot, rucola en balsamico.
2 plakjes Mugcake, dit keer met een bakje huttenkase erdoor. Voor meer eiwit en volume/vulling. Ik was bang dat het een beetje zurig zou worden maar dat valt gelukkig heel erg mee. Toch nog chocolade in de cut
Zal ff de macro,s berekenen
Edit deze 2 plakjes zijn samen 146 cal, 9 eiwit, 7 vet, 10 koolhydraten.
Ze vullen behoorlijk doordat er ei, noten, havermout en kokosrasp en huttenkase in zit. Ik red het hiermee makkelijk tot 12 uur. Als ik verder in de cut ben gooi ik de noten eruit en eiwitpoeder erin.
Volgens mij ontstaat een dadbod door het mee toegeven aan de cravings van je zwangere vriendin.
![]()

Goeie combi wel pinda erbij gedaan of koop je die zo?
Brinta in de ochtend al maken. In de avond opwarmen. Wordt wel wat steviger maar niet zo stevig als koud.Helaas wordt de Brinta altijd waterig bij het opwarmen, terwijl het koud een blok beton is... Iemand suggesties, buiten het koud opeten van de Brinta?
Havermout is al ingeslagen, maar de Brinta moet eerst op.
Links is de mealprep voor morgen overdag. Rustdag = PSMF dag.
