Leeuwarden1998
Advanced Bodybuilder
- Lid geworden
- 2 nov 2019
- Berichten
- 1.483
- Waardering
- 2.045
- Lengte
- 1m87
- Massa
- 91kg
- Vetpercentage
- 21%
Aanzienlijk minder op mijn bord dan een maand geleden vanavond tijdens het avondeten
Volg de onderstaande video samen om te zien hoe u onze site kunt installeren als een web-app op uw startscherm.
Notitie: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Volg het forum via Google Nieuws
RockOfAges lekker waren die puntzakken he?
Kwark van de Zaanse Hoeve
Aanzienlijk minder op mijn bord dan een maand geleden vanavond tijdens het avondeten
Bekijk bijlage 492427
dit ziet er goed uit. Wat is het? Land/oorsprong?
OMG jij hebt last van hetzelfde virus.. bij mij begon het met kip en rijst.. eindigde in custard pannenkoekenHet begon met pasta en ineens werden het ook pancakes
Haha ik weet niet hoe het kwam. Sommige dingen gebeuren gewoon ineensOMG jij hebt last van hetzelfde virus.. bij mij begon het met kip en rijst.. eindigde in custard pannenkoeken
Hahaha nou die dingen mogen wel vaker spontaan gebeurenHaha ik weet niet hoe het kwam. Sommige dingen gebeuren gewoon ineens
Het begon met pasta en ineens werden het ook pancakes
Belangrijkste dingen die ik heb gemerkt:Hoe krijg je die pannenkoeken zo mooi?
+ Receptje?
Ik krijg altijd van die verneukte dingen
Belangrijkste dingen die ik heb gemerkt:
- Laag vuur
- Pan moet echt heet zijn als je de eerste pancake maakt (moet goed sissen zegmaar)
- Niet teveel beslag in de pan doen per pancake, anders krijg je problemen tijdens het omdraaien
- Op tijd met een spatel losmaken van de pan (dat kan al snel) en op tijd omdraaien
In deze batch zat:
- 3 hele eieren
- 60gr havermout
- 110gr geprakte banaan
- 100gr skyr yoghurt naturel
- 20gr whey cookies & cream
- 50ml magere melk
- 5 gram vanillesuiker
- 5 gram bakpoeder
- in totaal misschien iets van 15ml zonnebloemolie gebruikt om ze de bakken
Macro's:
848 kcal
62gr protein
69gr carbs
34gr vet
Screenshot
Nee gewoon in de koekenpan. Ik doe wat beslag in het midden van de pan en dan "zakt" het vanzelf in de betreffende vorm. Beslag is best dikThanks! je gooit ze dus niet in een bakvorm of iets?
Ga het vanavond uit proberen, Ik ben benieuwd.