- Lid sinds
- 22 aug 2012
- Berichten
- 8.995
- Waardering
- 1.478
- Lengte
- 1m76
- Massa
- 70kg
- Vetpercentage
- 10%
![]()
Pizza op basis van een bloemkoolbodem (buff dudes recept).
Alleen de bodem was uiteindelijk nog wat korrelig en niet goed hard. Iemand ideeën om dit beter te fixen in het recept? Had ongeveer 3-kwart bloemkool, kaas en 2 eieren (plus kruiden) maar het was dus niet helemaal goed een deeg structuur.
Smaakte overigens wel verdomd lekker, alleen geen harde bodem.
Nooit van dat recept gehoord. Wat ik wel al gehoord heb is pizza met een bodem op basis van tonijn, schijnt wel goed te werken en lekker ook.


kwestie van vaak doen.
Eerst een beetje besproeid met PAM cooking spray, maar met olijfolie besmeren zal ook goed werken. Iets van 30-40 min in de oven bij 180 graden Celsius, en halverwege eventjes omdraaien en opnieuw kruiden.
Maar het voordeel is dat je inderdaad automatisch wat rustiger gaat eten. 
