- Lid sinds
- 2 mei 2003
- Berichten
- 34.296
- Waardering
- 1.446
- Lengte
- 1m89
Volg de onderstaande video samen om te zien hoe u onze site kunt installeren als een web-app op uw startscherm.
Notitie: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.

Ik had vandaag trouwens een mad goeie linzensoep met gesnede bonen, champignons, aardappeltjes en ui erin, moest aan jou denken.
vergeten foto te maken though![]()
Check zn sign

Inderdaad, recept hetzelfde als altijd:
100 gram havermout
250 mililiter halfvolle melk
(Dit heb ik wel een nacht in de koeling laten staan zodat de melk in de havermout trekt).
2 eieren
Optioneel: Kaneel en/of bakpoeder
Dit is in de oven klaargemaakt en had best lang nodig...
Ben begonnen op 150C maar na 30 minuten was het me nog te zacht.
Daarna de oven nog ongeveer 20 minuten op 200C gezet en dit kwam eruit.
De gekleurde bakjes zijn gekocht bij Xenos... Zijn silicone bakvormen (de witte was om alles mee te nemen).
Dit gaat zeker vaker gemaakt worden (wel meteen met de oven op 200C).
Inderdaad, recept hetzelfde als altijd:
100 gram havermout
250 mililiter halfvolle melk
(Dit heb ik wel een nacht in de koeling laten staan zodat de melk in de havermout trekt).
2 eieren
Optioneel: Kaneel en/of bakpoeder
Dit is in de oven klaargemaakt en had best lang nodig...
Ben begonnen op 150C maar na 30 minuten was het me nog te zacht.
Daarna de oven nog ongeveer 20 minuten op 200C gezet en dit kwam eruit.
De gekleurde bakjes zijn gekocht bij Xenos... Zijn silicone bakvormen (de witte was om alles mee te nemen).
Dit gaat zeker vaker gemaakt worden (wel meteen met de oven op 200C).
Begin met 30 minuten, even kijken en als het nodig is langer erin laten.
Tip: Voel aan de bovenkant of het makkelijk in te drukken is (als dat zo is moet het nog wat langer).
maak je ranzige keuken eens schoon, lisanne.
wees vrouw.

