Mijn eerste poging tot het maken van bakjes eten. Wil minder brood eten en naar de rijst met kip en groente overstappen smiddags. Wordt denk ik nog wel even vogelen en uitproberen met smaak en vooral hoeveelheden. . Dit is 70 gr zilvervlies rijst ( ongekookt gewicht ), 150 gr kip ( rauw gewogen ) en dan wat prei en champignons per bakje.
Iemand enig idee hoelang zon bakje goed en lekker blijft in de koelkast. Zou ik zoiets klaar kunnen maken voor de komende 6-7 dagen, of ligt de grens bij 4 of 5 ?
Oh en variatie en smaak tips zijn ook altijd welkom !
Iemand enig idee hoelang zon bakje goed en lekker blijft in de koelkast. Zou ik zoiets klaar kunnen maken voor de komende 6-7 dagen, of ligt de grens bij 4 of 5 ?
Oh en variatie en smaak tips zijn ook altijd welkom !

en haal dan een bakje elke avond eruit voor de volgende dag. Smaak wordt er naar me gevoel niet minder op.
beetje curry poeder erover is ook lekker!
