AndroidHealthClinic

Sticky Post je maaltijden (met pics!)

IMG_7662.jpeg

De rijst kwam een beetje de neus uit 3x daags, even wat meer variatie.
Pasta
Saus gemaakt van wat kwark met champignons en bospaddestoelkruiden/saus
 
Stoverij van Braadlappen, La Trappe Bockbier en wortel, pastinaak (en een restje knolselderij) met aardappelen.
1000012277.jpg

Met tijd en zin morgen met aardappelpuree.

Die braadlappen (2,0g vet/100g) zijn macro-vriendelijk en de structuur en bite doen me denken aan het stoofvlees van m'n oma (magere runderlappen, denk ik), maar doe mij voor de smaak liever sukade- (5,5g) of riblappen (9,5g).

Die lappen krimpen meer dan iets bij een Nieuwjaarsduik.

Bij voorkeur Trappisten-bier gebruiken in (en naast) de stoverij, dat houdt Cultuur in stand.

Nu lekker Bond kijken, Spectre op RTL7.
 
Laatst bewerkt:
Terug
Naar boven