shark89
Ripped Bodybuilder
- Lid sinds
- 6 aug 2012
- Berichten
- 4.311
- Waardering
- 1.057
Volg de onderstaande video samen om te zien hoe u onze site kunt installeren als een web-app op uw startscherm.
Notitie: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Water toevoegen doe ik op gevoel.
Ik laat het beslag ook vaker 15 tot 30 minuten staan (havermout neemt vocht op en het wordt wat dikker).
"En is t zo lekker als t lijkt?", probeer het uit. Zoveel calorieën of moeite is het niet![]()
)haha ok lijkt net het laatste beslag waar je net geen pannekoek meer van kon maken![]()

Kun je die cake beslag/mix ook een hele nacht in de koelkast laten staan? ik heb het recept een aantal keer geprobeerd met 2 eieren, havermout, melk, en eventueel whey erbij, het beviel me erg goed. In de juiste verhoudingen zou het ook een goed ontbijt voor mij kunnen zijn, maar 's ochtends is het redelijk veel tijd om te maken als ik snel weg moet. Vandaar de vraag of dat beslag goed zou blijven een nacht in de koelkast? Heb namelijk geen idee of het havermout dan niet te veel van het vocht opneemt of dat een open ei lang goed kan blijven in de koelkast. Iemand tips?
Kun je die cake beslag/mix ook een hele nacht in de koelkast laten staan? ik heb het recept een aantal keer geprobeerd met 2 eieren, havermout, melk, en eventueel whey erbij, het beviel me erg goed. In de juiste verhoudingen zou het ook een goed ontbijt voor mij kunnen zijn, maar 's ochtends is het redelijk veel tijd om te maken als ik snel weg moet. Vandaar de vraag of dat beslag goed zou blijven een nacht in de koelkast? Heb namelijk geen idee of het havermout dan niet te veel van het vocht opneemt of dat een open ei lang goed kan blijven in de koelkast. Iemand tips?


