- Lid sinds
- 14 dec 2015
- Berichten
- 7.980
- Waardering
- 15.402
Ben er ooit eens mee begonnen en het is zo lekker dat ik het echt vaak maak (ook lekker met scampi's...ofja welke andere vulling ook)
Heb het gehakt eerst in de pan gebakken samen met de wokgroenten.
Bak met lauw water, handdoek in lauw water (moet wat vochtig zijn). Rijstpapier even onder zodat het zacht kan worden, op de handdoek gelegd, de currypasta erop en dan wat gehakt met groenten.
Zo er 6 (das veel, weet ik) dichtgevouwen.
Pan op het vuur en even langs beide kanten gebakken, wel voorzichtig want als het terug droogt dan is het nogal plakkerig dat rijstpapier. Als je er dus in de pan 1 wil omdraaien, zie dan dat je dit traag/voorzichtig doet of je scheurt ze open (ook dit is te zien op mijn foto)
Klinkt jammie! Ga het een keer proberen
we hebben al een jaar van die vellen in de koelkast liggen haha

)


