Even aanpakken in de pan (dichtschroeien). Dan in de oven verder laten garen op lage temperatuur. Na oven (niet helemaal laten uitbakken uiteraard) even laten rusten in alu folie. Zo komen de sappen in het vlees vrij. Dan zou je sappig stukje vlees moeten kunnen bekomen. Vergt vooral geduldIemand een tip hoe ik biefstuk (zacht) kan bakken? Iedere keer is het taai of hard en zit ik heletijd te kauwen kauwen kauwen

Edit: zie nu pas dat er al heel wat soortgelijke reacties zijn


. Verder is het belangrijk je biefstuk aan 2 kanten dicht te schroeien op hoog vuur, daarna het vuur laag en zorgen dat de jus niet te heet wordt. Bak de ossenhaas tot de juiste "cuisson". Als laatste zou je de biefstuk eventueel kunnen laten rusten in aluminium folie (houdt er rekening mee dat de biefstuk hierdoor door kan garen.) overigens is het zo dat een stukje ossenhaas ook na lekker mals is als je deze grilt en daarna in de oven doorgaard! er zijn veel mogelijkheden, het gaat voornamelijk om het stukje vlees dat je kiest.

