- Lid geworden
- 7 mrt 2010
- Berichten
- 238
- Waardering
- 22
- Lengte
- 1m94
- Massa
- 106kg
- Vetpercentage
- 18%
Titel van topic getuigt misschien van wat hoogheidswaanzin, maar phuck me, ik ben (eindelijk) zo hard aan het genieten van een cutmeal, dat ik deze wel moest posten. Eindelijk een meal die de tastebuttons bekoord.
Het is zo simpel dat het waarschijnlijk al ergens vermeld staat, but here we go!
- 3 ei-eiwitten, 1 heel ei.
- 2 blikken tonijn op eigen nat
- twee handjes kerstomaten
- azijn (liefst scherpe azijn zoals appel, coconut, witte wijn)
- olijfolie
- maanzaad
- peper & zout
bereiding:
- de eieren + kerstomaten rauw in een (diep) bord kappen, en de magnetron in voor 5 minuten.
- bord uit de magnetron, de twee blikken tonijn er koud bij kappen, het zaakje een beetje mengen.
- het geheel besprenkelen met twee a drie eetlepels olijfolie, peper, zout, + dik handje maanzaad
- afwerken met vrij grote hoeveelheid azijn
- geheel een beetje mengen
Voor mij echt absoluut een voltreffer!
Benieuwd naar reacties!
Het is zo simpel dat het waarschijnlijk al ergens vermeld staat, but here we go!
- 3 ei-eiwitten, 1 heel ei.
- 2 blikken tonijn op eigen nat
- twee handjes kerstomaten
- azijn (liefst scherpe azijn zoals appel, coconut, witte wijn)
- olijfolie
- maanzaad
- peper & zout
bereiding:
- de eieren + kerstomaten rauw in een (diep) bord kappen, en de magnetron in voor 5 minuten.
- bord uit de magnetron, de twee blikken tonijn er koud bij kappen, het zaakje een beetje mengen.
- het geheel besprenkelen met twee a drie eetlepels olijfolie, peper, zout, + dik handje maanzaad
- afwerken met vrij grote hoeveelheid azijn
- geheel een beetje mengen
Voor mij echt absoluut een voltreffer!
Benieuwd naar reacties!