heej
ik ben zelf geen fan van machines.
als je liever geen vrije oefeningen doet om 1 of andere reden kun je dit blijven doen anders kan ik je wat anders aanraden.
verder moet je als je wat wilt aankomen op je voeding letten.
heb je al een voedingsschema gemaakt?
Ah, squat of zo lijkt me nogal eng, ik weet niet wat er nog van losse dingen is. Ik heb nog niet echt een voedingsschema, meer eiwitten en minder koolhydraten (vooral zetmeel) zei de sportkinesist, ik probeer het zelf wat uit te dokteren.
Bvb vandaag:
220 sit-ups
Ontbijt 8h25 219kc
Muesli met vruchten en noten, 40g
Sojamelk, 120 ml
Benecol-drinkyoghurt
Tomaat/komkommer/radijs (59g/31g/15g)
11’ gewandeld
Lunch 12h20 213kc
2 sneden volkorenbrood (56g) met hazelnootpasta (3g) en 1 hardgekookt eiwit (32g)
Nectarine 121 g
Tussendoortje 15h55: appel 202g 87kc
11’ gewandeld
Trainen 18h5: 10’ fiets, 36’ krachttraining
Diner 19h55 258kc
Quorn-worstjes, 125g, gebakken in 1kl olijfolie (3g)
Gekookte aardappelen, 90g
Gekookte witloof, 260g
Tussendoortje 21h30: 150g magere kwark met aardbeien (50g) 92kc
Vandaag zijn het weer weinig kcal.
Voor morgen wordt het dit:
220 sit-ups
Ontbijt 8h30
Muesli met vruchten en noten, 30g
Sojamelk, 120 ml
Benecol-drinkyoghurt
Kiwi
11’ gewandeld
Lunch 12h
Slaatje: sla, bloemkool, zoetzure augurk, zilveruitjes op azijn, komkommer, tomaat, 119g rauw (+/- 100 g bereid) kipfilet met kipkruiden (bereid in 1 kl olijfolie), 60g gekookte aardappelen (+/-10g K)
Tussendoortje 15h15: peer
11’ gewandeld
Diner 18h15
Meergranenstokbrood met zonnebloempitten, 140g, met sla, tomaat, geraspte wortelen, 20g gerookte zalmfilet, 1 hardgekookt eiwit
Tussendoortje 20h30: alpro soja yofu natuur met stukjes aardbei
En vrijdag:
220 sit-ups
11’ gewandeld
Ontbijt 9h45h
2 sneden volkorenbrood met kipfilet (10g) en kalkoenfilet (10g)
Benecol yoghurtdrankje
Lunch 13h
2 sneden volkorenbrood met tomaat/komkommer/radijzen
Nectarine
Tussendoortje 16h15: appel
11’ gewandeld
18h45: training (10’ fiets, 35’ krachttraining)
Diner (20h15)
80 g gekookte volkorenspaghetti
80 g Seitan-gehakt (21g E, 2.2gK, 0.9g vet), gebakken in 1 kl olijfolie
50 g tomatensaus uit bokaal (5.1g K)
200 g gestoofde champignons met limoensap en zwarte peper (in 1 kl olijfolie)
1 kl parmezaanse kaas (+/-2g)
Tussendoortje 22h30: kleine tas groentesoep