Volg de onderstaande video samen om te zien hoe u onze site kunt installeren als een web-app op uw startscherm.
Notitie: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Vraagje, weet iemand hoe je kogel biefstuk zo bakt dat het ook lekker is? Had het gister gebakken, maar was vreselijk goor, kon er niet doorheen bijten.
Zoals een gewone biefstuk? 3min langs elke kantVraagje, weet iemand hoe je kogel biefstuk zo bakt dat het ook lekker is? Had het gister gebakken, maar was vreselijk goor, kon er niet doorheen bijten.
Vraagje, weet iemand hoe je kogel biefstuk zo bakt dat het ook lekker is? Had het gister gebakken, maar was vreselijk goor, kon er niet doorheen bijten.
Toch niet dun snijden bro?Grillen, wel heel dun snijden eerst en dan wat italiaanse kruiden eroverheen.

Dankje! Zijn redelijk dikke stukken, door de helft snijden?Snel om en om bakken, (ligt aan de dikte) even in aluminium folie mikken, dichtvouwen en in de warme pan leggen (vuur uit)
Op die manier even laten doorgaren en dan eten.
Ossenhaas lukt me normaal altijd wel maar dit was niet te eten.Zoals een gewone biefstuk? 3min langs elke kant
Wel eerst dichtschroeien op een heet vuur, anders gaat ie koken ipv bakken dacht ik?
Dankje! Zijn redelijk dikke stukken, door de helft snijden?
http://www.youtube.com/watch?v=aImJo9xvXnU
---------- Post toegevoegd Wed 11 Jul 2012 om 16:25 ----------
Toch niet dun snijden bro?
Een goeie lap van 2 vingers dik!
En bearnaise saus en frietjes
[Afbeelding niet meer beschikbaar]
http://www.youtube.com/watch?v=aImJo9xvXnU
---------- Post toegevoegd Wed 11 Jul 2012 om 16:25 ----------
Toch niet dun snijden bro?
Een goeie lap van 2 vingers dik!
En bearnaise saus en frietjes
[Afbeelding niet meer beschikbaar]
