Bodem:
20gr havermeel (havermout vermalen)
20gr zelfrijzend bakmeel
6gr cacao
0,5tl bakpoeder
0,5tl kaneel
75gr cream cheese
1 ei
Mixen. Dun uitspreiden over de bodem. 14 min bakken. Af laten koelen en bodem aandrukken, ook de zijkanten. In de koelkast laten afkoelen.
(Volgende x doe ik wat zoetstof erbij want hij was wat aan de bittere kant vanwege pute cacao)
Cheesecake:
125gr cream cheese
250gr yoghurt naar keuze*
3 blaadjes gelatine
50ml koud water
Cream cheese en yoghurt met een garde roeren. Gelatine toevoegen en nog 2 min met garde roeren. Op de bodem doen en min 4u in de koelkast zetten.
* ik had campina kokos.
Heb hem in 6 stukken gesneden voor iets van 145 kcal/stukje. Nog wat aardbeien halvajam erover voor die echte cheesecake beleving
Bekijk bijlage 90009