MuscleMeat

Sticky Wat heeft jouw dag verpest?

  • #141.801
Hoe doe je dat dan in de gym?

Ben je lekker in je shorts aan het squaten midden in de gym, hangt je balzak half uit je broekspijp.
 
  • #141.804
  • #141.805
@Bullshark Wat zijn de vereisten om de ondergoedloze levenswijze te kunnen omarmen? Moet ik mijn zak helemaal glad scheren, zoals @th0maz zijn hoofd na 2 jaar zonder minoxidil? Is geregeld trimmen ook voldoende? Of kan ik gewoon volgas chewbacca gaan zonder enige zorgen?

Ik ben serieus oprecht geïntrigeerd hiernaar. Ik heb geen mannelijke kennissen die zonder ondergoed door het leven gaan.. althans, voor zover ik weet. Misschien sommigen dus wel, maar geen van hen heeft het mij ooit verteld of aangeraden.

Wat is het voordeel van onderbroekloos leven? Ga je dan ook naar werk zonder ondergoed? En in de gym?
Je bent niet toevallig yoga leraar en gepassioneerd acteur met een affiniteit voor slechte dialogen?
 
  • #141.807
@Bullshark Wat zijn de vereisten om de ondergoedloze levenswijze te kunnen omarmen? Moet ik mijn zak helemaal glad scheren, zoals @th0maz zijn hoofd na 2 jaar zonder minoxidil? Is geregeld trimmen ook voldoende? Of kan ik gewoon volgas chewbacca gaan zonder enige zorgen?

Ik ben serieus oprecht geïntrigeerd hiernaar. Ik heb geen mannelijke kennissen die zonder ondergoed door het leven gaan.. althans, voor zover ik weet. Misschien sommigen dus wel, maar geen van hen heeft het mij ooit verteld of aangeraden.

Wat is het voordeel van onderbroekloos leven? Ga je dan ook naar werk zonder ondergoed? En in de gym?
Je bent niet toevallig yoga leraar en gepassioneerd acteur met een affiniteit voor slechte dialogen?
Scheer me sowieso al jaren van onder, en smeer lijnzaadolie er op. Gewoon proberen wat je fijn vindt
 
  • #141.813
Je gebruikt kokosolie om je pannen mee te seasonen?
Ja. Er is heel veel te vinden over verschillende olien waar je dat mee kunt doen. Sommigen zweren bij lijnzaad omdat dat al polymeriseert als je er naar kijkt. Anderen gebruiken avocadoolie wat een ontzettend hoog rookpunt heeft, maar ook ossewit of kokosolie wordt veel gebruikt, de theorie daarachter is dat de laag die gevormd langer meegaat omdat die er anders uitziet aangezien die gevormd is met verzadigde vetten.

In de praktijk werkt kokosolie ook gewoon goed.
 
  • #141.814
Ja. Er is heel veel te vinden over verschillende olien waar je dat mee kunt doen. Sommigen zweren bij lijnzaad omdat dat al polymeriseert als je er naar kijkt. Anderen gebruiken avocadoolie wat een ontzettend hoog rookpunt heeft, maar ook ossewit of kokosolie wordt veel gebruikt, de theorie daarachter is dat de laag die gevormd langer meegaat omdat die er anders uitziet aangezien die gevormd is met verzadigde vetten.

In de praktijk werkt kokosolie ook gewoon goed.
Lijnzaadolie is niet om in te wokken of te verhitten. (Verbrand al bij 170gr dacht ik)
 
  • #141.816
Klopt en daarom gebruiken veel mensen het om stalen of gietijzeren pannen te seasonen, het gaat daar heel erg makkelijk mee.
Je moet olie kiezen met een rookpunt boven de 200graden voor inbranden, anders is het resultaat niet goed.
 
  • #141.819
Terug
Naar boven