- Lid geworden
- 10 jun 2010
- Berichten
- 17.168
- Karma
- 33.722
- Lengte
- 1m86
Zonde om de whey door de COR te mengen. Die heeft al smaak van zichzelf.Iemand die een lekkere smaak whey weet hoor de combinatie met Cream of rice + chocolade 90%
Zonde om de whey door de COR te mengen. Die heeft al smaak van zichzelf.Iemand die een lekkere smaak whey weet hoor de combinatie met Cream of rice + chocolade 90%
Klopt. Heb rijst poeder (dus zonder smaak) en COR met smaak.Zonde om de whey door de COR te mengen. Die heeft al smaak van zichzelf.
aha kijk! wist nog niet dat deze al online was.Bekijk bijlage 573222
Jullie groeien te snel (voor mij)een paar jaar later had ik deze vacature met plezier willen vervullen
Willen een klein eigen team en extra capaciteit inhuren als nodig. Maar dan houden wijzelf de regie.Waarschijnlijk een hele goede keuze om dat in-house te gaan doen.
Iemand al de logboek gebruikt van @XXL Nutrition . lijken me echt niet zo handig.
Klein kritiekpuntje op het workout logbook: waren die pagina's gevuld met tips tussenin echt nodig?kan ze er ook niet tussenuit halen want zijn dubbelbedrukt
Kan je al een terugkoppeling geven?ik ga het weer navragen dat zou niet zo moeten zijn. Welke saus of sauzen gaat het over?
moeten meer mensen testen bij ons hoorde ik, en er is uitvraag bij de klantenservice of er meer klachten zijn. moet er nog op terug komen helaas...Kan je al een terugkoppeling geven?
Ik gebruik de mayo al sinds dat hij te koop was in jullie webshop dagelijks. Ik weet 100% zeker dat hij steeds minder stevig is geworden. Sterker nog, als je soort van lucht in de fles laat komen en dus druk op de dop uitoefent spuit het er zelfs bijna uit. De smaak is niet echt veranderd (buiten 2 bestellingen van mij waar er een productiefout was), maar dit hebben jullie netjes opgelost.moeten meer mensen testen bij ons hoorde ik, en er is uitvraag bij de klantenservice of er meer klachten zijn. moet er nog op terug komen helaas...
We hebben net de laatste batch getest van de Mayonaise in het magazijn. Ook met mensen hier die deze al jaren eten. Geven aan dat deze nieuwe GOED is. Dat is en nieuwere batch dan op jouw foto's. We gaan met de producent overleggen hoe er verschil ik kan zitten en dat we willen dat dit niet meer voorkomt
De nieuwste batch is helemaal zoals die zou moeten zijn, die hebben we getest. dat is een nieuwere dat die op de foto's die je stuurde. Blijkbaar was het productieproces toch niet helemaal onder controleIk gebruik de mayo al sinds dat hij te koop was in jullie webshop dagelijks. Ik weet 100% zeker dat hij steeds minder stevig is geworden. Sterker nog, als je soort van lucht in de fles laat komen en dus druk op de dop uitoefent spuit het er zelfs bijna uit. De smaak is niet echt veranderd (buiten 2 bestellingen van mij waar er een productiefout was), maar dit hebben jullie netjes opgelost.
Ik zou het echt fijn vinden als er naar gekeken kon worden. Een dikkere structuur als echt mayonaise vind ik zelf prettiger![]()
We plakken zelf geen stickers, over welke flesjes gaat het?Plakken jullie zelf de stickers op die xxl flesjes of doet een machine dat?
Op mn gear zitten de stickers netter![]()
Oeigoerse kinderhandjes in Chinese heropvoedingskampen zijn preciezer dan machines.Op mn gear zitten de stickers netter![]()
Nou ik ben benieuwd. Eerst de 8 flessen opmaken van de oudere batchDe nieuwste batch is helemaal zoals die zou moeten zijn, die hebben we getest. dat is een nieuwere dat die op de foto's die je stuurde. Blijkbaar was het productieproces toch niet helemaal onder controle
We plakken zelf geen stickers, over welke flesjes gaat het?
Hey René, die video's van JayJay zijn echt leuk om te kijken. Ik zou echter wel eens echt achter de schermen willen kijken, in de fabriek waar het allemaal gemaakt wordt. Ik ben benieuwd hoe een onoplosbaar bijproduct als wei uiteindelijk een XXL poeder wordt wat lekker smaakt en goed oplosbaar is. Maar ik snap ook dat dit concurrentie-gevoelige info isMaar wie niet waagt wie niet wint.
Dat gaat helaas niet. We gaan in januari wel een rapportage maken in de hal waar alles gemengd en in de potten wordt afgevuld. Waar echt de wei gemaakt wordt dan moeten we naar VOLAC in Hoogeveen en dat wordt lastig denk ik.Hey René, die video's van JayJay zijn echt leuk om te kijken. Ik zou echter wel eens echt achter de schermen willen kijken, in de fabriek waar het allemaal gemaakt wordt. Ik ben benieuwd hoe een onoplosbaar bijproduct als wei uiteindelijk een XXL poeder wordt wat lekker smaakt en goed oplosbaar is. Maar ik snap ook dat dit concurrentie-gevoelige info isMaar wie niet waagt wie niet wint.
Teriyaki en chicken curry. Op de bbq zit de sticker wel netjes.We plakken zelf geen stickers, over welke flesjes gaat het?
ja duidelijk, zal er even naar laten kijken.Teriyaki en chicken curry. Op de bbq zit de sticker wel netjes.