- Lid geworden
- 9 mei 2006
- Berichten
- 85.307
- Waardering
- 65.411
- Lengte
- 1m78
- Massa
- 106kg
- Vetpercentage
- 1%
en voor degenen die kwark echt niet lekker vinden en toch hun bakkies willen oplepelen, fruit of een beetje zoetstof doet wonderen!
Volg de onderstaande video samen om te zien hoe u onze site kunt installeren als een web-app op uw startscherm.
Notitie: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Geen idee waar je dat haalt. Rauwe eieren worden vaak in recepten gebruikt. Met gekookte eieren lukt dit recept natuurlijk niet.Zit er niet een bepaald enzym in rauwe eireren dat er voor zorgt dat je eiwitten niet compleet tot je neemt. Diezelfde enzymen zouden door koken worden afgebroken, is het dus niet beter om ze gewoon te koken?
Magere kwark is altijd lekker...no need for extra ingredients imo.
Om salmonella tegen te gaan, check eerst de eierschalen op barstjes, en om echt zeker te zijn de eieren kort in kokend water dompelen.
Maar echt de kans dat eiwit ermee besmet is, is nu niet zo groot. Ik eet al jaren eiwit en nog nooit problemen mee gehad...
bedankt voor de reacties ieg, blij dat ie aanslaat.
ps: zoetstof is idd niet nodig jopie, de 2 scheppen eiwit geven genoeg smaak (heb recept aangepast).
gewoon een klein schepje extra ispoure of andere soort whey eiwit bij mengen, dan krijg je net een soort vruchtenkwark.. Dat is goed te doen, siroop ofzo limonade zitten allemaal suikers in, slechte suikers iig..
Ik vind kwark naturel goed te doen, maar bij m'n tussendoortje maak ik het extra lekker door een appel in heel kleine stukjes te snijden, en er doorheen te roeren samen met wat kaneel! Hmm..