XXL Nutrition

Avontuur in de Lidl, wat zou jij doen?

Bezoekers in dit topic

OP
buik

buik

Dutch Bodybuilder
Lid geworden
22 okt 2012
Berichten
409
Karma
27
Lengte
1m97
Massa
125kg
Vetpercentage
20%
Dit soort shit lees je 10x op een dag maar als een dbb'er het heeft meegemaakt gelooft niemand hem:rolleyes:

Laat ze lekker trollen. Dit is waar gebeurd maar waarschijnlijk maken ze zelf nooit dit soort dingen mee dus kunnen ze het niet geloven. Waar ik vandaan kom gebeuren dit soort dingen inderdaad elke dag wel.
 

Sniezel

Freaky Bodybuilder
Lid geworden
6 okt 2011
Berichten
5.079
Karma
569
Lengte
1m82
Massa
95kg
Vetpercentage
6%
Meteen neerstekken en het mes aflikken met grote ogen!
Rennen ze meteen weg
 

Chreiz

Huge Freak
+10 jaar member
Lid geworden
2 dec 2009
Berichten
7.228
Karma
934
Lengte
2m
Massa
122kg
Laat ze lekker trollen. Dit is waar gebeurd maar waarschijnlijk maken ze zelf nooit dit soort dingen mee dus kunnen ze het niet geloven. Waar ik vandaan kom gebeuren dit soort dingen inderdaad elke dag wel.

Boodschappen doen daar is niet eens saai vaak idd.
 

willemyates

Advanced Bodybuilder
+10 jaar member
Lid geworden
17 feb 2008
Berichten
1.087
Karma
30
Lengte
1m86
Massa
112kg
Vetpercentage
25%
Je kan wel goed waarnemen in ieder geval beter dan die beveiliger. :D Maar ik vind het wel een helden actie van je, kan er niks anders op zeggen. #respect

die beveiligers in supermarkten verdienen denk ik geen wereld salaris, het beste wat ze kunnen doen is doen alsof ze alles in de gaten houden. je gaat toch niet een paar klappen oplopen voor een een paar euro. en als je dan een shopplifter pakt dan zit je vervolgens zelf op hen bureau omdat er aangifte van mishandeling wordt gedaan.

ik ga er even vanuit dat het hele verhaal waar is, dan vind ik het jammer dat ik niet ter plaatse was!
 

Onslow

Gelsenkirchen
Elite Member
Challenge Winner
5x Challenge Winner
+15 jaar member
Lid geworden
16 mrt 2005
Berichten
12.859
Karma
6.932
K*t oostblokkers. Dit zal straks dagelijkse kost gaan worden zodra de oostblokkers langzaam hun baantjes hier kwijt raken. Die gaan echt niet meer terug naar Bulgarije, maar zorgen hier op andere wijze voor hun levensonderhoud.
 

Anoniem8600

Huge Freak
+15 jaar member
Lid geworden
14 okt 2004
Berichten
7.785
Karma
499
Lengte
1m76
Massa
101kg
Vetpercentage
11%
Ik zou ze gewoon midden in de winkel beschuldigen? Al bij de 1e waarbij ze het proberen. Dan maar ruzie, snappen mensen iig waar je mee bezig bent. Goed hard vragen 'waarom ze de pincode af proberen te lezen'.
 

Peanuthead95

Gargantuan Beast
Elite Member
+10 jaar member
Lid geworden
25 jul 2009
Berichten
27.023
Karma
5.916
Lengte
1m70
Massa
98kg
Hahaha Buik dat is echt toevallig want

Ik heb vandaag toch wel iets spannends meegemaakt. Na het trainen ging ik de Lidl in om eiwitten te halen en in de rij stonden twee Oost-Europese figuren achter me, een kleine en een lange met 2 cola flessen. Ik zag hun via de spiegel en leken wel criminelen uit een film dus ik draai me om en die kleine man kijkt me met ijzige blik aan. Voor mij stond een normale Nederlandse man zijn boodschappen af te rekenen. Ineens vertrok die grote man uit de rij en ik voelde hem tegen mijn tas botsen, ik vond het verdacht maar ik had een grote sporttas dus dat zal de reden wel zijn. Die lange man had toen ik hem zag duidelijk normale ogen, hij ging in het halletje staan bij de openingsdeur en kneep ineens zijn ogen dicht en keek recht naar het pinautomaat waar je dan normaal met je rug voor staat. Nu kijk ik veel filmpjes van Frank Buijs dus ik wist wat hier gebeurde, deze gozer kneep zijn ogen dicht om de pincode af te kijken. Het opvallende was dat er een zwarte beveiliger bij de kassas stond maar die keek recht naar de rijen en niet naar die hoek waar die man stond.
Die kleine gozer stond nog achter me en keek mij weer verdacht aan toen ik naar hem keek. Die Nederlandse man voor me was ondertussen aan het pinnen en ik zag toch duidelijk die gozer die pincode proberen te achterhalen. Omdat ik hem af en toe recht aankeek draaide hij zich steeds om en toen die Nederlandse man de winkel uitliep werd hij ook niet aangestoten of zo waardoor zijn pas gejat kon worden. Het was dus mislukt de pincode af te kijken omdat ik telkens naar hem keek. Maar nu komt het.
Het is eigenlijk veel logischer dat ze mij, 2 meter lange gozer met kale kop, pools uiterlijk en 100 kilo plus gingen scammen, een echte uitdaging voor ze dus. Als ik dus al mijn boodschappen zou afgerekend hebben en die lange mijn pincode had gezien zou die kleine achter mij snel die cola flessen afrekenen en waarschijnlijk bij dat halletje tegen mij aanbotsen of zo om mijn pas te grijpen.
Ik stond bij dat pinding en mijn hardt begon snel te bonken en ik voelde de adrenaline stromen. Die kleine man keek mij echt aan alsof hij zijn slag snel zou slaan. Ik wist dat die lange met zn fijn geknijpte ogen tactiek achter mij stond in de hal en daarom ging ik met mijn brede lichaam die dat hele pingding bedekte met opzet een stapje naar links waardoor zichtbaar was wat ik typte. Oke gepind en ik pakte rustig mijn boodschappen in en ik begon te zweten. Waarom liet ik hem met opzet mijn pincode afkijken? Net als dat ze mij als een uitdaging zagen zag ik hun ook wel als een uitdaging. De beveiliger had trouwens nog niks door.
Ik liep expres langzaam weg zodat die kleine snel kon afrekenen en ja hoor, godsamme, ik loop dat halletje door en ineens begint die lange mij in het Bulgaars (zigeneurs) denk ik aan te spreken alsof ie bezopen is.
Ik dacht ff is dit real live of wat, mijn hart als een gek tekeer en die kleine komt eraan lopen en zegt mij in het Engels van dat die dom en dronken is en lacht het een beetje weg en hier komt het: hij geeft om mij gerust te stellen een schouderklop op mijn rechterarm en ik zag vanuit mijn ooghoek die rechterarm van hem sniki naar mijn linkerbroekzak gaan waar mijn pinpas in zat. Dit is niet gelogen, vanaf dat ik dit zag gebeuren ging ik beast mode. Ik weet niet eens meer hoe ik die kerel precies aanpakte maar ik greep hem bij de keel en tyfde hem tegen de deur en trapte op zijn scheen, die lange wilde mij pakken en ik gaf een stomp in zijn gezicht zo op zijn rechter wang die voor de helft miste omdat hij snel ontwijkte. De beveiliging kwam eraan en waarschijnlijk omdat ik zo schreeuwde en behandelde mij als misdadiger ipv slachtoffer. De twee boeven rende, of de kleine mankte eerder door mijn karateschop op zijn scheenbeen, weg en baalde als een stekker dat ze geen buit hadden. Ik heb alles rustig aan die negert beveiliger uitgelegd en zei dat die beter voortaan de deur in de gaten moest houden. Hij bedankte me voor het advies en ik ging die winkel uit op weg naar mijn fiets. Wel met gebalde vuisten voor het geval ik belaagd door die gasten zou worden, maar die flapdrollen waren al weg. Geen politie of wat dan ook bij gekomen.
Nu ik zo thuis zit kan ik er echt kwaad om worden en vind ik het jammer dat ik ze niet volledig afgetuigd heb. Maarja altijd makkelijk praten heh achteraf. Iig wel een kapotte scheen en een deels harde klap op die andere zijn wang. Poeh, dat was me het dagje wel weer. Maar wat zouden jullie doen in zon geval?
 
OP
buik

buik

Dutch Bodybuilder
Lid geworden
22 okt 2012
Berichten
409
Karma
27
Lengte
1m97
Massa
125kg
Vetpercentage
20%
Toevallig.
 

Haatbaardje

Competitive Bodybuilder
Lid geworden
15 jan 2012
Berichten
1.970
Karma
237
Massa
92kg
Weet je zeker dat die neger niet in het complat zat Peanut? Bedoel... je weet wat ze zeggen over negers en skimmen/bankfraude. Voor het zelfde geldt was dat de bendeleider :s
 

Peanuthead95

Gargantuan Beast
Elite Member
+10 jaar member
Lid geworden
25 jul 2009
Berichten
27.023
Karma
5.916
Lengte
1m70
Massa
98kg
ahaha ja egt toeval!!
 

djryan87

Freaky Bodybuilder
+15 jaar member
Lid geworden
4 jun 2006
Berichten
4.944
Karma
655
Lengte
1m85
Massa
99kg
Vetpercentage
12%
Toevallig, ik was gister aan het werk in de Lidl vestiging Molukkenstraat in Amsterdam-Oost. Leek een rustig dagje te worden. Ik stond zoals altijd in de buurt van de kassa om middelbare scholieren in de gaten te houden. Op het tijdstip waren er geen scholieren, dus ik stond maar een beetje voor mij uit te staren. Opeens viel mijn oog op een blond schoonheid die een paar kassa's verderop in de rij stond. Ik zocht oogcontact, maar jammer genoeg blokkeerde een of andere lange kerel mijn blikveld. In eerste instantie natuurlijk 'pissed' op die gast, maar toen viel het mij op dat deze zich wel erg verdacht gedroeg. Hij bedekte het pinapparaat wel heel opvallend en het zweet droop van zijn voorhoofd af. Ook had hij een grote sporttas bij zich, leek een beetje op een powerlifter, dus ik had zo het idee dat het alarm af zou bij de detectiepoorten. Maar tot mijn verbazing gebeurde er niks. Maar goed, ik had eindelijk weer zicht op de blonde dame en eindelijk oogcontact. Ik knikte vriendelijk richting haar met een glimlach en zij glimlachte terug.

Opeens hoorde ik rumoer in de hal, daar stonden dezelfde lange kerel en een ander Oostbloktype te discussiëren. Niet lang daarna kwam er een kleine gozertje erbij staan en lachen, dus ik dacht van dat zullen wel bekenden zijn van elkaar aangezien hij die lange een schouderklopje gaf. Opeens grijpt die lange brede powerlifter die kleine bij zijn keel, gooit hem tegen de deur aan en geeft hem vervolgens een trap tegen zijn been. Tegelijkertijd probeert die andere lange gast de powerlifter te pakken en ontweek (leek wel Neo uit The Matrix) nog half een rechter vuistslag van hem. Ondertussen ren ik er dus op af om de schreeuwende powerlifter aan te spreken (roidrage much?). De andere twee Oostblokkers vluchtte voor hun leven leek het wel, aangezien ik alleen was kon ik daar niet achteraan gaan en leek het mij verstandiger om eerst verhaal te halen bij deze wilde meneer.

Meneer de powerlifter begon meteen te sneren richting mij dat ik mijn werk niet goed deed en dat ik die andere twee moest hebben, maar die waren ondertussen natuurlijk al gevlogen. Ik bedankte hem vriendelijk voor zijn 'advies' en begeleide hem de winkel uit. De signalementen van het verdachte duo zijn dankzij camerabeelden bekend, dus het personeel en mijn collega's zijn de komende tijd extra alert.
 
Laatst bewerkt:

MesutY

Freaky Bodybuilder
Lid geworden
11 feb 2012
Berichten
4.538
Karma
617
Lengte
1m66
Massa
70kg
Vetpercentage
12%
Had of hetzelfde gedaan, inbefore stats. Of had ze expres mijn pincode niet af laten lezen. Als ik pin leg ik altijd mijn porto altijd boven mijn typende hand.

---------- Post toegevoegd 28 June 2013 om 13:15 ----------

Hahah wist dat deze ging komen.
 

Haatbaardje

Competitive Bodybuilder
Lid geworden
15 jan 2012
Berichten
1.970
Karma
237
Massa
92kg
Had of hetzelfde gedaan, inbefore stats. Of had ze expres mijn pincode niet af laten lezen. Als ik pin leg ik altijd mijn pistool altijd boven mijn typende hand.
 

Realist

Massive Warrior
+15 jaar member
Lid geworden
19 jun 2005
Berichten
19.487
Karma
847
Lengte
1m85
Massa
95kg
Vetpercentage
15%
george-bush-gif.gif

Amen.
 

TheRay

Massive Warrior
Elite Member
Lid geworden
9 sep 2011
Berichten
20.743
Karma
2.709
Ray please, vind het steeds moeilijker om je posts te negeren.:rolleyes:
Wat please :rolleyes: zet je me gewoon op de negeer lijst, wat een verschrikkelijke onzin dit zeg :rolleyes:
honderd anderen die deze replies maken maar laten we Ray er uit pikken , behoorlijke trieste acties zijn dit....

Ook het feit dat de een wel een bepaalde opmerking MAG maken (Sjors mevrouwtje in dit geval) en dan de ander (:rolleyes::rolleyes:Ray dus :rolleyes::rolleyes:) gewoon weg een rode kaart krijgt voor die zelfde reply (Exact hetzelfde) KOTSMISSELIJK wordt ik van jullie inmiddels :rolleyes:
Maar ik doe gewoon me ding , please doe dat zelf ook ff :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Zo lets go............
 
Naar boven