hoi builders
heb hier nu al veel gelezen over voeding bewaren en hoelang je het kan bewaren dus ik zou elke zondag koken voor 3 dagen op men werk (pasta,kip,ei en groenten) maar zit nu met de vraag als je alles bereid hebt en het is afgekoeld mag ik dan alles beginnen verdelen in men vershouddozen. of is het beter om alles apart te houden en de dag zelf beginnen mengen wat je meeneemt naar je werk (weet niet hoe dingen te samen bewaard word) of het rare dingen gaat doen met de smaak ;p
dank bij voorbaat
heb hier nu al veel gelezen over voeding bewaren en hoelang je het kan bewaren dus ik zou elke zondag koken voor 3 dagen op men werk (pasta,kip,ei en groenten) maar zit nu met de vraag als je alles bereid hebt en het is afgekoeld mag ik dan alles beginnen verdelen in men vershouddozen. of is het beter om alles apart te houden en de dag zelf beginnen mengen wat je meeneemt naar je werk (weet niet hoe dingen te samen bewaard word) of het rare dingen gaat doen met de smaak ;p
dank bij voorbaat
