MuscleMeat

Hoe eet jij je kwark?

Peiling Peiling Hoe eet jij je kwark?


  • Totaal stemmers
    270
  • Topic Starter Topic Starter
  • #61
Ja, kwarksmaak heeft zo zn ups en downs he :D
 
Eet het gewoon zonder iets toe te voegen, maar alleen van het merk Biotime.
De rest is niet te vreten :p
Moet wel zeggen, met 4 lepels kristalsuiker bij is het echt heerlijk :D
Alleen jammer dat ik dat dus bijna nooit kan doen.

Doe dan gewoon wat zoetstof erdoorheen, doe ik ook altijd.

2 theelepels zoetstof = 3 kcal = win ;)
 
kaneel erbij en vreten maar.
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #64
Yuk ^^
 
Zaanse Hoeve geprobeerd bij de appie?



Chocoladepudding? WTF :P



OMG KRISTALSUIKER? WTF! :D

Again: Probeer Zaanse Hoeve eens :) Sowieso maar 65ct, ik vind hem na t huismerk van de appie t lekkerst en zit ook nog in een praktische rechthoekige bak (passen er precies 8 van in mn koelkastlade, van die ronde bakken zit mn koelkast meteen vol :o).
met kristalsuiker is het echt wel lekker :p alleen jammer van de hoeveelheid suiker dan haha :D
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #66
Duh :P
 
met een vinger suiker,
het gedacht telt hé ... :D
 
Met een lepel.
 
tijdens de dag met vers fruit
en 's avonds zonder iets
 
meestal 'naturel' soms met carvan cevitam erdoorheen.
 
Om 15:00 zonder iets erin, en 's avonds met 20g whey,
 
Topic nummer 99498979879879879879879748435487648768574846 over kwark? :P
En toch blijven er altijd nieuwe tips boven komen. :-)
Ik eet hem vaak met ananas, of wat ander fruit. Puur ook soms, maar vind hem niet zo lekker (Milsani van den aldi).
wel 55 gram eiwit per bakje, dus das mooi meegenomen :-)
 
Topic nummer 99498979879879879879879748435487648768574846 over kwark? :P
En toch blijven er altijd nieuwe tips boven komen. :-)
Ik eet hem vaak met ananas, of wat ander fruit. Puur ook soms, maar vind hem niet zo lekker (Milsani van den aldi).
wel 55 gram eiwit per bakje, dus das mooi meegenomen :-)


Omg je hebt ze ook echt geteld:eek:






















:D
 
Met wat zoetstof en een beetje cola.
 
Ik maak het af en toe op de volgende manier.

Ik haal de schil af van de kom kommer en hak het in stukies.

Doe de stukjes kom kommer door de kwark met peper en zout.
Zo heb je een beetje tjatsshikie( vast verkeerd gespeld).

Erg lekker:)
 
Ik maak het af en toe op de volgende manier.

Ik haal de schil af van de kom kommer en hak het in stukies.

Doe de stukjes kom kommer door de kwark met peper en zout.
Zo heb je een beetje tjatsshikie( vast verkeerd gespeld).

Erg lekker:)

Tzatziki;)
Dat is wel een goede, eens proberen. Maar er hoort ook nog knoflook door tzatziki.
 
Terug
Naar boven