XXL Nutrition

lage bloeddruk

Bezoekers in dit topic

Alien

Ripped Bodybuilder
+15 jaar member
Lid geworden
23 jun 2003
Berichten
3.081
Karma
10
Ik ben sinds 2dagen bezig met cutten en conditie (eigenlijk optie vetverbranding). Maar met deze warme dagen gaat het trainen moeilijker en heb ik ook last van zwart voor de ogen worden. Door lage bloeddruk normaal, alleen heb ik er nu meer last van. Ik lig nu ook wel grotendeels van de dag op m'n bed tv te kijken/xbox. Kan het zijn dat ik te weining suiker inneem?
 

Deejay_Spike

Freaky Bodybuilder
+15 jaar member
Lid geworden
24 okt 2002
Berichten
6.329
Karma
26
kijk naar je eetgewoontes, misschien heb je al op je eigen vraag geantwoord
 

Leeman

Freaky Bodybuilder
+15 jaar member
Lid geworden
28 apr 2005
Berichten
6.308
Karma
90
Lengte
2m30
Massa
43kg
Vetpercentage
> 50%
te lage bloeddruk? of bloedsuikerspiegel? ik heb een lage bloedsuikerspiegel...je moet dan juist suikers mijden! in iig niet veel ervan nemen...als je het wel doet: geloof me je zult je beroerd voelen! ...een normale lage bloeddruk kun je mss wat meer zout nemen
 

bquiroga

Cool Novice
+15 jaar member
Lid geworden
1 nov 2004
Berichten
140
Karma
1
Langdurig liggen doet je bloeddruk volgens mij niet veel goeds. Ik geloof dat dit het zelfs zou kunnen verergeren.

Ik heb zelf ook "last" van een lage bloeddruk. Bereid je maar voor op meer van die blackouts, want naar mate je conditie beter wordt daalt je hartslag; waardoor je bloeddruk nog lager wordt. Veel zout dus..
 

The_Oak

Advanced Bodybuilder
Elite Member
+15 jaar member
Lid geworden
7 aug 2003
Berichten
1.127
Karma
6
Zwart voor de ogen kan veroorzaakt worden door idd een te lage systolische bloeddruk. Hierdoor worden de hersenen onvoldoende van bloed voorzien. Deze klachten presenteren zich echter alleen bij verhoogde inspanning. Wanneer je in rust ook last van zwart zien hebt en lusteloosheid. Denk ik eerder aan het gebrek aan suikers.
Dus je bloedsuikerspiegel. Koop eens in de supermarkt een pak van 500 gr. dextrose. Dit is snel opneembaar door het lichaam.
Bij een lage bloedsuikerspiegel moet je juist suikers innemen. Behalve als je diabetes mellitus hebt (suikerziekte) dan moet je daar voorzichtig mee zijn. En alles wat je teveel inneemt van deze suikers, maakt niet uit wordt opgeslagen als vet...
 
Naar boven