Met de actie die nu online is gekomen, moet je toch wel over dat randje heen geduwd worden
Check de site homepage banner!
De kippenworst wordt in Januari verbeterd! ''Oh nee!! verander niet een winnend recept'' ---> jawel, de vernieuwde versie in Januari wordt een niveau hoger
!
Om op je macro vraag wat info te geven. De macro's van de worst waren in het begin nog beter. We maken het op papier altijd perfectie. Dan laten maken. Soms merken we dat de macro's te goed zijn en dan gaan we een stapje terug tot er een balans is tussen lekker en nogsteeds goede macro's. We hebben vaker gehoord van verschillende partners waar we producten mee ontwikkelen dat ze altijd staan te kijken van die gedachte gang (positief bedoeld van hun). De supermarkten die ook bij hun klant zijn werken namelijk andersom. Kijken als eerst naar inkoopprijs (ingredienten op goedkoopst, denk aan seperatorvlees wanneer het kan) dan smaak, structuur en macro's onderaan.
De tijden die er op staan is vanuit bevroren toestand. En het ligt er ook aan hoeveel gram je opwarmd. Als ik alleen broccoli opwarm doe ik (uit mijn hoofd) 800watt, 100-150gr op 3 minuten (bevroren beginnen), dan is het al goed. Ander voorbeeld: morgen ben ik een dag weg. Net twee meals bij elkaar geschud van 500gr (duurt dan langer dan 3 min). Heel simpel: spirelli (200gr), paprika chili kipfiletblokjes (200gr), mexicomix (100gr), compleet random combo uit diepvries gepakt. Ik kijk niet naar de tijd. Ik deed het 6 minuten 800watt. Kwam terug, nog net niet warm genoeg, nog 1 min langer gedaan (even halverwege omdraaien is ook aan te raden). Haal het eruit, lightsaus erbij, deksel erop. Koelkast in en morgen meenemen. Eet ik koud onderweg.
Hoe langer je het in de magnetron doet hoe zachter het wordt. Je stoomd het als het waar extra gaar.