- Lid geworden
- 19 jan 2010
- Berichten
- 4.476
- Waardering
- 2.552
- Lengte
- 2m18
- Massa
- 144kg
- Vetpercentage
- 15%
- Topic Starter
- #11.081
Het zou mogelijk wel de markt vergroten tzt. Maar de gemiddelde bodybuilder lijkt me nu niet de persoon welk zich druk maakt over het dierenwelzijn..
Ik in ieder geval niet. Zou ook rete-hypocriet zijn om ladingen vlees te verstouwen dan..
Zolang er geen dierenmishandeling is, verdoofd (niet bewustzijn) geslacht wordt, alles volgens de regels etc, dan is Muscle Meat blij. Biologisch (meer leefruimte, meer licht, etc.) schiet de prijs x2.5 tot 3x omhoog. We hebben dit soort producten gehad en ging gewoon over datum na een jaar wegens slechte sales. Daarom ben ik het eens met je stelling, gemiddelde sporter kijkt meer naar prijs en gemak, dan of het dier langer geleefd etc heeft. Kweek zou dat alleen werken als de prijs 'normaal' is. Laatst nog een mail gehad een zeer groot Amerikaans vegetarisch merk. Heb nee gezegd. Hun inkoop lag boven de verkoop prijs van onze burgers. Verkoop prijs voor een kg vega burgers had dan 17euro/kg moeten zijn... dat is boven Angus en Waygu en dan moet je na gaan dat we het over plantaardig product hebben. Schandalig. Dit valt mij ook op bij producten als die van de vegetarische slager, duurder dan vlees. Het lijkt op uitmelken van de niche doelgroep omdat er niet veel anders is. even opgezocht: https://www.ah.nl/producten/product/wi226706/vegetarische-slager-mc2-burger 16.19eur/kg voor 72% soja met als hoofingredient water. De ingredienten kosten t.o.v. vlees, maar de verkoopprijs is 2x.