MuscleMeat

Sponsored sticky Musclemeat.nl - Vlees online bestellen (3 bezoekers)

Bezoekers in dit topic

Euromix is goedkoop.. al eet je een kilo is het maar 2 euro per dag ofzo
 
The Dutch Giant had daarvoor bij xxl al een grote fles light saus besteld :p

Zeker niet de laatste bestelling dit, kip smaakt echt heerlijk, de zoete aardappel is ook echt lekker. Alleen die zalmworsten smaken een beetje apart als je het zonder wat erbij eet, op een bolletje met wat ketchup en kaas is beter.

Erg tevreden meer, gaat zeker wat uren in de keuken besparen :D


Top!
Zalmgehakt is puur, geen toevoegingen. Bedoeling is inderdaad dat je het ergens door heen of op doet. of op smaak zelf brengt.

Welke smaken komen erbij? :o benieuwd... :)


Ik ben erg benieuwd. Vooral wbt mijn eigen intoleranties. :)

1: green curry (komt terug)
2: smokey bbq (vernieuwd)
3: sweet & sour (nieuw)
4: saté (nieuw)
 
The Dutch Giant , waarom is het nog steeds niet mogelijk om verschillende bangs of monster blikken te combineren voor de discount (vanaf 12 stuks). Ik dacht dat dit inmiddels mogelijk zou zijn?
 
The Dutch Giant , waarom is het nog steeds niet mogelijk om verschillende bangs of monster blikken te combineren voor de discount (vanaf 12 stuks). Ik dacht dat dit inmiddels mogelijk zou zijn?

Nu optie in de backend is stuk. Ben op programmeur aan het wachten voor de fix
 
Ik zie eigenlijk geen grote zak voorgekookte wortelen net als de broccoli, misschien iets om toe te voegen?
 
Vraagje. De biefstukreepjes argentina fire (per 200 gram verpakt) - kan ik die ontdooien in heet water (hele verpakking in in heet water, 70~ graden)? Ik bedoel niet qua smaak ofzo, gaat dat plastic evt smelten en in het vlees trekken?
 
Vraagje. De biefstukreepjes argentina fire (per 200 gram verpakt) - kan ik die ontdooien in heet water (hele verpakking in in heet water, 70~ graden)? Ik bedoel niet qua smaak ofzo, gaat dat plastic evt smelten en in het vlees trekken?
Plastic kan ertegen. Maar als t water erg warm is pocheer/kook je je biefstuk een beetje. Dat is ook zonde....
Heb t wel eens in het verleden gedaan met de gare kipblokjes van 2 ons. Kokend water uit de waterkoker. Kon geen kwaad.

Vergeet ook niet dat bijvoorbeeld de gare kipblokjes die per 2 ons waren (nu uit t assortiment) eerst rauw met kruiden gemengd werden en dan ingeseald en met plastic en al werden gegaard. Dus moet het zeker tegen kokend water kunnen ;)
 
Wanneer verwachten jullie de uienblokjes en champignons weer op voorraad?
 
Plastic kan ertegen. Maar als t water erg warm is pocheer/kook je je biefstuk een beetje. Dat is ook zonde....
Heb t wel eens in het verleden gedaan met de gare kipblokjes van 2 ons. Kokend water uit de waterkoker. Kon geen kwaad.

Vergeet ook niet dat bijvoorbeeld de gare kipblokjes die per 2 ons waren (nu uit t assortiment) eerst rauw met kruiden gemengd werden en dan ingeseald en met plastic en al werden gegaard. Dus moet het zeker tegen kokend water kunnen ;)

In principe vind ik biefstuk juist lekker als je het eerst verwarmt naar pak em beet 35-40 graden. Dan kan je hem namelijk super snel dichtschroeien zonder dat die van binnen koud blijft. Ideaal laat je biefstuk ook op kamertemperatuur komen voor je hem bakt om deze reden. Het is natuurlijk niet zo dat ik hem daadwerkelijk laat koken; Ik doe het stijfbevroren zakje in een plastic bak, verwarm water in de waterkoker (niet tot die kookt, maar wel bijna) en giet dat er bij. Het resultaat is dat de biefstuk in zo'n 5 minuten is ontdooit (vooral als je een beetje in het zakje kneedt elke 1-2 min) en die ongeveer 30-40 graden warm is. Dan schroei ik hem dicht, en smullen maar. Meestal met de euromix + een berg cajunkruiden over de euromix. M'n favoriete gerecht bij het cutten.
 
In principe vind ik biefstuk juist lekker als je het eerst verwarmt naar pak em beet 35-40 graden. Dan kan je hem namelijk super snel dichtschroeien zonder dat die van binnen koud blijft. Ideaal laat je biefstuk ook op kamertemperatuur komen voor je hem bakt om deze reden. Het is natuurlijk niet zo dat ik hem daadwerkelijk laat koken; Ik doe het stijfbevroren zakje in een plastic bak, verwarm water in de waterkoker (niet tot die kookt, maar wel bijna) en giet dat er bij. Het resultaat is dat de biefstuk in zo'n 5 minuten is ontdooit (vooral als je een beetje in het zakje kneedt elke 1-2 min) en die ongeveer 30-40 graden warm is. Dan schroei ik hem dicht, en smullen maar. Meestal met de euromix + een berg cajunkruiden over de euromix. M'n favoriete gerecht bij het cutten.
Ik snap m. :)
Laat zelf ook vlees altijd eerst op temperatuur komen voor bakken. Liefst doe ik biefstuk alleen even dichtschroeien en lekker rauw eten :o
Maar iig kan t plastic t makkelijk hebben.
 
Topper. Ik heb hem graag (bijna) rauw, maar niet koud; Dus als die een beetje warmer dan kamertemperatuur is. Nu weer even een bestelling doen :)
 
In principe vind ik biefstuk juist lekker als je het eerst verwarmt naar pak em beet 35-40 graden. Dan kan je hem namelijk super snel dichtschroeien zonder dat die van binnen koud blijft. Ideaal laat je biefstuk ook op kamertemperatuur komen voor je hem bakt om deze reden. Het is natuurlijk niet zo dat ik hem daadwerkelijk laat koken; Ik doe het stijfbevroren zakje in een plastic bak, verwarm water in de waterkoker (niet tot die kookt, maar wel bijna) en giet dat er bij. Het resultaat is dat de biefstuk in zo'n 5 minuten is ontdooit (vooral als je een beetje in het zakje kneedt elke 1-2 min) en die ongeveer 30-40 graden warm is. Dan schroei ik hem dicht, en smullen maar. Meestal met de euromix + een berg cajunkruiden over de euromix. M'n favoriete gerecht bij het cutten.
Goede steak vraagt enkel om een beetje peper en zout.
 
  • Like
Waarderingen: BB_
Mes en vork zijn ook geen overbodige luxe.
 
Ik zie eigenlijk geen grote zak voorgekookte wortelen net als de broccoli, misschien iets om toe te voegen?

Ik zal eens een prijs opvraag doen bij Ardo maar kan nog niks beloven.

Wanneer verwachten jullie de uienblokjes en champignons weer op voorraad?

Vanochtend binnen gekomen. Staat weer op voorraad online!

Topper. Ik heb hem graag (bijna) rauw, maar niet koud; Dus als die een beetje warmer dan kamertemperatuur is. Nu weer even een bestelling doen :)

Ik zie dat je vraag goed beantwoord inmiddels is :thumbs:


Nos, ad.nl, hart van nederland, even flink lopen shinen met muscle meat shirt logo ;).
 
Back
Naar boven