Toonsthetics
Novice
- Lid sinds
- 30 jul 2012
- Berichten
- 6
- Waardering
- 3
- Lengte
- 1m81
- Massa
- 81kg
Ik heb een aantal vragen ivm de procedures rond kwaliteitscontrole bij musclemeat waar ik graag een antwoord van zie verschijnen.
Waarom is de kip van Thailand?
Hoe controleer je hormoon/anti-biotica gebruik in de levensfase van de kippen?
Hoe is de quality control van Campylobacter en Salmonella in Thailand? Welke testen gebruiken ze?
Waarom is er enkel een test voor Salmonella sinds 2020? Moet niet elke batch getest worden?
Waarom is de kip van Thailand?
Hoe controleer je hormoon/anti-biotica gebruik in de levensfase van de kippen?
Hoe is de quality control van Campylobacter en Salmonella in Thailand? Welke testen gebruiken ze?
Waarom is er enkel een test voor Salmonella sinds 2020? Moet niet elke batch getest worden?

! Knap opgemerkt. Die fout is er sinds afgelopen maandag uit. De voedingswaarde achterop zijn per maaltijd. Onze label maker heeft perongeluk 500 gezet terwijl het wel goed in de excel stond die we gegeven aan hem hebben. Het is dus 450gr zoals je zegt. De hoeveelheid 450gr is dan ook hoe het staat op de site. Ik waardeer dat je het stuurt, als deze nog niet gefixed was dan had dat nu gekund


Kip voor €7,50 de kilo in 2014.
. Ik wil ook terug.