Hehe creatief mensen creatief

!
Zondag men eerste bestelling gedaan, maandag na drie uur is men pakket verstuurd en dinsdag om twee uur al mijn pakket in België. Top service. Nu hopen dat het vlees ook toppie is
Kijk dat is snel. Go PostNL

. Wat heb je zat er in jouw pakket? Laat maar weten wat je er van vond!
---------- Toegevoegd om 12:14 ---------- De post hierboven werd geplaatst om 09:28 ----------
Nieuw product: Noorse Zalmblokjes (rauw)!
1kg Noorse Zalmblokjes:
http://musclemeat.nl/index.php?route=product/product&product_id=108
Pakket Noorse Zalmblokjes:
http://musclemeat.nl/index.php?route=product/product&path=76&product_id=110
Prijs kwaliteit verhouding
Er is gekozen voor de hoogst mogelijk kwaliteit zalm die er op de markt is. Deze zalm wordt normaliter gebruikt voor verse zalmfilet die voor 20euro/kg te koop ligt in de supermarkten, maar is door ons gebruikt als IQF zalmblokjes. De kwaliteit is hierdoor zeer hoog en dat is aan de volgende eigenschappen te merken:
- Het bevat tot 4x maal toe meer goede vetten. Supermarkt diepvries zalm heeft 3,0gr vet en Muscle Meat diepvries zalm 11,9gr vet per 100gr zalm
- Het bevat meer eiwit per 100gr
- De smaak, geur en structuur is gelijk aan verse zalm.
- Geen glacering/uitlekgewicht, 100% zalm. Er is geen water toegevoegd.
- Geen andere toevoegingen: E-nummers, smaakversterkers, water of vetten
Product informatie:
IQF ingevroren per stuk in een 250 gram verpakking.
- Lekker: Mooie roze, zachte, vettige vis.
- Voordelig: Scherpe prijs/kwaliteit verhouding
- Glacering: 0% (geen water/uitlekgewicht)
- Geen extra toevoegingen: E-nummers, smaakversterkers, water of vetten
- Makkelijk: handige portieverpakking (250gr) van blokjes zalm (54,5gr eiwit met 29,8gr goede vetten)
- Hygiënisch: Direct gesneden, verpakt en ingevroren in de fabriek
- Gecertificeerde herkomst: Noorwegen (Salmo Salar)
Voedingswaarden:
Zalmblokjes bevat:
- Energie: 194 kcal
- Koolh: 0.0 gram
- Eiwit: 21,8 gram
- Vet: 11,9 gram
- Zout: 0,1 gram
Extra product informatie
Zalm kwam oorspronkelijk alleen in de noordelijke wateren voor, maar door uitzetting en kweek is zalm nu over de hele wereld verspreid. De meeste zalm wordt tegenwoordig gekweekt waarbij de natuur zoveel mogelijk wordt nagebootst.
In Noorwegen heeft men complete meren en fjorden afgesloten om zalm te kunnen kweken. Zalm wordt in de rivier geboren en trekt daarna naar zee. Daar blijft hij 4 tot 7 jaar vertoeven om vervolgens weer terug te keren naar de rivier waar hij voor voortplanting zorgt.
Tegenwoordig is het aanbod aan kweekzalm van een dusdanig niveau dat het onderscheid tussen wild en kweek steeds moeilijker te maken is. Kweekzalm is over het algemeen iets zoeter van smaak en heeft een hoger vetgehalte dan wilde zalm.
Zalm is een stevige vis met zilverkleurige flanken en een groenige rug. Het is een matig vette vis met roze visvlees. De zalm die hier in Europa voorkomt is van het type “Salmo salar”, de zogenaamde Atlantische zalm. De smaak van zalm is zacht, vettig en zeer smaakvol.
Zalm bevat veel onverzadigde vetten die gunstig zijn voor hart- en bloedvaten en bovendien cholesterolverlagend werken. Daarnaast bevat de vis ook veel eiwitten, vitaminen en mineralen. Het is heel gezond om twee keer per week vis op het menu te zetten.
Er zijn twee goede manieren om de Noorse Zalmblokjes te ontdooien. De eerste manier is door het de avond van te voren in de koelkast langzaam geheel in de verpakking ontdooid te laten worden. De tweede manier is door de verpakking in koud water te leggen, dit gaat erg snel.
Bereiding
Koekenpan: Met wat olie of boter in ca. 3-5 minuten bakken en regelmatig keren.
Houdbaarheid
Elk product van Muscle Meat bevat een label met de exacte houdbaarheidsinformatie. Het product blijft indien ingevroren tot een jaar houdbaar. Wanneer u een bevroren verpakking in de koelkast neerlegt raden wij aan de Noorse Zalmblokjes binnen twee dagen op te eten.