XXL Nutrition

Nieuwe eiwitbron ontdekt

omdat ik schijt had aan die onderzoeken en omdat ik altijd al zoveel eiwit heb gegeten. Maar ik ben van plan om wat te sleutelen aan mijn dieet. Ik eet sinds kort ook om de 2 uur en dat wil ik terugbrengen naar 2,5-3 uur (meer cals per maaltijd). Misschien een beetje bang om met m'n eiwitinname te minderen ;)
 
Boernworstjes gedroogd 23
Fazant zonder vel gebakken 32.5
Filet d’anvers 24.1
Filet de saxe mager 24.1
Ham rauw gerookt 25.6
Hert gebakken 35.6
Kalfsgebraad gebakken 28.7
Patrijs gebakken 36.7
Rosbief gebakken 29.7
Sapre ribs geroosterd 29.2
Tonijn 27.4
Kaviaar in blik 26.1
Tonijn in eigen nat in blik 25.8
Zalm geroookt 24
Melkpoeder magere 35
Melkpoeder volle 27.1
Kaas cheddar 26
Comté 29.1
Emmentaler 28.7
Gruyere 28.6
Harde kaas 30.2
Parmezaan 40!!!!!
Kippenei poder 47.4!!!!
Tarwekiemen 27
Linzen gedroogd 23.8
Sojaboon gedroogd 35.9!!!!
Pinda geroosterd gezouten 26.8
Pinda ongezouten 27.9
Eiwitrjik poeder geconcentreerd 88.5!!!!!!!!!!!
Gelatine 90!!!!
 
gelatine heb je niks aan
 
zalig, laat ons allemaal gelatine beginnen vreten en dit graag nog gesuplimenteerd met zwitserse strooikaas!!!! :meal:


wil nu trouwens iemand zeggen hoe die verdomde wonderkaas heet. Merknaam???
 
maak er een shake van;)
 
ik werd toch echt nieuwsgierig. Nieuw soort eiwit!! woah

blijkt het gewoon kwark te zijn die nog niet helemaal kwark is.
maar ik ben geen fan van magere kwark (wel met suiker)
dus hup met die winkels en de verpakking
 
gewoon zonder suiker nemen man went vanzelf
 
oke..je kan het ook mengen met banaatje
 
Boernworstjes gedroogd 23
Fazant zonder vel gebakken 32.5
Filet d’anvers 24.1
Filet de saxe mager 24.1
Ham rauw gerookt 25.6
Hert gebakken 35.6
Kalfsgebraad gebakken 28.7
Patrijs gebakken 36.7
Rosbief gebakken 29.7
Sapre ribs geroosterd 29.2
Tonijn 27.4
Kaviaar in blik 26.1
Tonijn in eigen nat in blik 25.8
Zalm geroookt 24
Melkpoeder magere 35
Melkpoeder volle 27.1
Kaas cheddar 26
Comté 29.1
Emmentaler 28.7
Gruyere 28.6
Harde kaas 30.2
Parmezaan 40!!!!!
Kippenei poder 47.4!!!!
Tarwekiemen 27
Linzen gedroogd 23.8
Sojaboon gedroogd 35.9!!!!
Pinda geroosterd gezouten 26.8
Pinda ongezouten 27.9
Eiwitrjik poeder geconcentreerd 88.5!!!!!!!!!!!
Gelatine 90!!!!

is dat een heel hert gebakken?. wat voor pannen heb jij man.:D
 
oke..je kan het ook mengen met banaatje

mengen gaat wel beter maar ik krijg het op een gegeven moment gewoon niet meer doorgeslikt. blijft zo'n dikke plak achterin de keel hangen.
nam die van de aldi. van Ah met een smaakje en ook weinig suiker vind ik echt lekker.maar minder eiwit
 
Over alternatieve eiwitbronnen gesproken, de bamboe worm (in thailand een delicatesse) bevalt veel proteine (compleet aminozuur profiel) en vezels. Maar liefst 60 gr proteine per 100 gram.

[Afbeelding niet meer beschikbaar]

Smakelijk!
 
Jup, insecten schijnen ook erg eiwitrijk te zijn.
 
Heeft "die nieuwe kaassoort" ook een merknaam.
En kun je ons ook vertellen in welke winkels je het vinden?

Misschien kun je even een foto posten van de verpakking;)


nou?

Vind het leuk dat je iets nieuws hebt ontdekt en dat met ons wilt delen,
alleen zonder deze info is deze topic een beetje "pointless"
 
@ RnBFlavour[/QUOTE]ow en btw zelfs met 0 gram carbs hoef je niet naar het ziekenhuis ;)
je kunt prima leven zonder carbs[/QUOTE]

Waar heb je die info vandaan als ik vragen mag?
 
Laatst bewerkt:
Cottage cheese is toch gewoon engels voor kwark? Je hebt magere kwark 'gevonden'? :roflol:
 
Kom op tog. Hij bedoelt Cottage Cheese. Het is overal verkrijgbaar in UK. In Nederland is het HUttankase ofzo. Bijna bij alle supermarkten verkrijgbaar. Maar het is "volle" cottage cheese. Dus ongeveer 3/4 g vet per 100g. In UK hebben ze wel een halfvolle versie ervan. En geloof me, het is vies. Dus ik zou maar kwark blijven eten. Evenveel proteine en kh.
 
Terug
Naar boven