MuscleMeat

Onderzoek blijvende schade AAS aan testes

Bezoekers in dit topic

Status
Niet open voor verdere reacties.
Als ik Dr. de Ronde losjes mag citeren dan is er bij het gros van de mannen pas sprake van permanente schade na 10+ jaar on blijven. Dit zal natuurlijk per persoon verschillen, maar de theorie is simpel: Als je iets maar lang genoeg onderdrukt (of niet gebruikt) dan raak je t een keer helemaal kwijt. Kort door de bocht gesteld is je kans op volledig herstel dus iets wat terugloopt naarmate je langer on blijft. Geen idee of cycles (on gaan en dan weer off) minder schade oplevert dan gewoon always-on blijven, wellicht dat Galen dit weet.

Galen ?
 
Als je 10 jaar On zat en stopt zullen je testwaardes natuurlijk lager zitten, je bent immers ook 10 jaar ouder en testwaardes stijgen niet met ouder worden.
Ook kun je niet vergelijken omdat er geen meting is gedaan van de waardes pre-anabolen gebruik, dus heb je totaal geen referentie.
 

Klopt. Is ook een bullshit artikel.

Maar Ergogenics is ook Telegraaf-niveau volgens sommige kenners hier, dus blijf maar lekker spuiten slikken hoor, niks aan de hand...

Heeyyyyyy fanboy snapt het! Je kunt natuurlijk stronteigenwijs leuk blijven doen met die getergde houding, maar je mist daardoor een essentieel punt in de discussie die jouw houding permanent ondermijnt: NIEMAND hier beweert dat AAS 100% veilig zijn. Zelfs wanneer de AAS in kwestie helemaal pharma-grade is, weet het gros van de gebruikers hier wel dat ze aan het rommelen zijn met zware medicatie. Tuurlijk zijn er onder iedere groep wel totaalmalloten die alles inspuiten en slikken zonder te beseffen wat ze doen, maar het gemiddelde kennisniveau hier bij DBB is beduidend hoger dan gemiddeld.

Het punt wat ik wil maken zal je nog steeds ontgaan dus ik zal het maar even helemaal voorkauwen: Wij geven niet af op Ergogenics of EigenKracht omdat we niet willen horen dat AAS gebruik ongezond is. We weten al dat dit het geval kán zijn. Jeweetwel, als je teveel neemt, de verkeerde combi neemt, te lang neemt et cetera. Wij geven af op Ergogenics en EigenKracht omdat ze hun mening verkopen als wetenschappelijk feit. Wij willen weten wat de échte feiten zijn en storen ons daarom aan iedereen die het spreekwoordelijke water vertroebelt met moddergooien. Je zou dezelfde reactie krijgen als er een partij is die AAS neer zou zetten als supergezond.

Doe ons dus een lol en stouw je fanboy attitude even waar de zon niet schijnt. We proberen hier namelijk mensen te helpen en je loopt in de weg.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Back
Naar boven