AndroidHealthClinic

Sticky Post je maaltijden (met pics!)

Hoe bak jij je steak?


  • Totaal stemmers
    56

Bezoekers in dit topic

  • Goeie postworkout
    fefa7d0343fd31cdf947db081cbd8e17.jpg
     
    Hallo lieve allemaal:)

    Ik was een paar daagjes op roet door Slovenië. Uiteraard werd daar voldoende eten geconsumeerd. Ik pak even m'n kans om dat met jullie te delen nu tijdens de cardio op het fietsje in de gym:)

    Biefstukje met štruklji (gerolde pasta gevuld met een soort van roomkaas) en een wijnsaus.

    2019-06-06 07.38.28 1.jpg


    Bij gebrek aan groenten een caesar salad. Stiekem wel een favoriet van mij:o

    2019-06-07 03.25.45 1.jpg


    Op een foodfestival pakte ik een Indiase naanwrap gevuld met pittige kip.

    2019-06-07 09.15.14 1.jpg


    2019-06-07 09.15.13 1.jpg


    De dag daarna aten we 's avonds bij een restaurant die bekend is om zijn (sorry mijn lieve vega crew) varkensvlees. Zij houden zelf hun varkens op een klein boerderijtje en dat proef je echt. Prachtige producten.

    Wij begonnen met een kaas- en vleesplankje. Ook de kaas was van een lokale boer.

    2019-06-08 08.49.16 1.jpg


    Als hoofd nam ik de pork roast met gebakken aardappeltjes met bacon en een moeilijk fijne jus.

    2019-06-08 09.34.59 1.jpg


    Daarbij uiteraard nog wat štruklji

    2019-06-08 09.36.11 1.jpg


    Het ontbijt de volgende dag was Eggs Loraine met stukjes stokbrood met roomkaas en bacon.

    2019-06-09 12.38.07 1.jpg


    En het laatste avondmaal bestond uit kip 'Ljubljana stijl' aka kip cordon bleu met aardappelsalade. Zo simpel, maar lieve help wat was t lekker!

    2019-06-09 07.45.38 1.jpg


    En uiteraard de nodige drankjes ijsjes genuttigd, want het was warm. We moeten wel gehydrateerd blijven. Voor de liefhebber, een favoriet wijntje van de vakantie (rosé), de Batič. Ben geen kenner voorderest, maar deze ging er veelvuldig in op het terras:o

    IMG_20190607_160208_469.jpg
     
    Hallo lieve allemaal:)

    Ik was een paar daagjes op roet door Slovenië. Uiteraard werd daar voldoende eten geconsumeerd. Ik pak even m'n kans om dat met jullie te delen nu tijdens de cardio op het fietsje in de gym:)

    Biefstukje met štruklji (gerolde pasta gevuld met een soort van roomkaas) en een wijnsaus.

    Bekijk bijlage 457551

    Bij gebrek aan groenten een caesar salad. Stiekem wel een favoriet van mij:o

    Bekijk bijlage 457550

    Op een foodfestival pakte ik een Indiase naanwrap gevuld met pittige kip.

    Bekijk bijlage 457549

    Bekijk bijlage 457553

    De dag daarna aten we 's avonds bij een restaurant die bekend is om zijn (sorry mijn lieve vega crew) varkensvlees. Zij houden zelf hun varkens op een klein boerderijtje en dat proef je echt. Prachtige producten.

    Wij begonnen met een kaas- en vleesplankje. Ook de kaas was van een lokale boer.

    Bekijk bijlage 457554

    Als hoofd nam ik de pork roast met gebakken aardappeltjes met bacon en een moeilijk fijne jus.

    Bekijk bijlage 457556

    Daarbij uiteraard nog wat štruklji

    Bekijk bijlage 457555

    Het ontbijt de volgende dag was Eggs Loraine met stukjes stokbrood met roomkaas en bacon.

    Bekijk bijlage 457557

    En het laatste avondmaal bestond uit kip 'Ljubljana stijl' aka kip cordon bleu met aardappelsalade. Zo simpel, maar lieve help wat was t lekker!

    Bekijk bijlage 457552

    En uiteraard de nodige drankjes ijsjes genuttigd, want het was warm. We moeten wel gehydrateerd blijven. Voor de liefhebber, een favoriet wijntje van de vakantie (rosé), de Batič. Ben geen kenner voorderest, maar deze ging er veelvuldig in op het terras:o

    Bekijk bijlage 457560
    leuk verslagje hoor!! Blijf je een beetje op gewicht zo..lekkerbek!! ff een half uurtje extra vanaaf :D
     
    Hallo lieve allemaal:)

    Ik was een paar daagjes op roet door Slovenië. Uiteraard werd daar voldoende eten geconsumeerd. Ik pak even m'n kans om dat met jullie te delen nu tijdens de cardio op het fietsje in de gym:)

    Biefstukje met štruklji (gerolde pasta gevuld met een soort van roomkaas) en een wijnsaus.

    Bekijk bijlage 457551

    Bij gebrek aan groenten een caesar salad. Stiekem wel een favoriet van mij:o

    Bekijk bijlage 457550

    Op een foodfestival pakte ik een Indiase naanwrap gevuld met pittige kip.

    Bekijk bijlage 457549

    Bekijk bijlage 457553

    De dag daarna aten we 's avonds bij een restaurant die bekend is om zijn (sorry mijn lieve vega crew) varkensvlees. Zij houden zelf hun varkens op een klein boerderijtje en dat proef je echt. Prachtige producten.

    Wij begonnen met een kaas- en vleesplankje. Ook de kaas was van een lokale boer.

    Bekijk bijlage 457554

    Als hoofd nam ik de pork roast met gebakken aardappeltjes met bacon en een moeilijk fijne jus.

    Bekijk bijlage 457556

    Daarbij uiteraard nog wat štruklji

    Bekijk bijlage 457555

    Het ontbijt de volgende dag was Eggs Loraine met stukjes stokbrood met roomkaas en bacon.

    Bekijk bijlage 457557

    En het laatste avondmaal bestond uit kip 'Ljubljana stijl' aka kip cordon bleu met aardappelsalade. Zo simpel, maar lieve help wat was t lekker!

    Bekijk bijlage 457552

    En uiteraard de nodige drankjes ijsjes genuttigd, want het was warm. We moeten wel gehydrateerd blijven. Voor de liefhebber, een favoriet wijntje van de vakantie (rosé), de Batič. Ben geen kenner voorderest, maar deze ging er veelvuldig in op het terras:o

    Bekijk bijlage 457560
    Jij hebt het weer goed gehad hé.
    Leuk te zien dat je wijn preferé eentje is van biodynamische wijnbouw, met respect voor de natuur dus.
    Cheers.
     
    Tupperware partys waren leuk maar lingerie partys waren beter. :p
     
    Back
    Naar boven