MuscleMeat

Sticky Post je maaltijden (met pics!)

72285E1F-D29A-46F6-90B9-497D457278AC.jpeg

Nummertje 37 met lijst...
En bloccoli
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Hallo lieve allemaal:)

Ik was een paar daagjes op roet door Slovenië. Uiteraard werd daar voldoende eten geconsumeerd. Ik pak even m'n kans om dat met jullie te delen nu tijdens de cardio op het fietsje in de gym:)

Biefstukje met štruklji (gerolde pasta gevuld met een soort van roomkaas) en een wijnsaus.

2019-06-06 07.38.28 1.jpg


Bij gebrek aan groenten een caesar salad. Stiekem wel een favoriet van mij:o

2019-06-07 03.25.45 1.jpg


Op een foodfestival pakte ik een Indiase naanwrap gevuld met pittige kip.

2019-06-07 09.15.14 1.jpg


2019-06-07 09.15.13 1.jpg


De dag daarna aten we 's avonds bij een restaurant die bekend is om zijn (sorry mijn lieve vega crew) varkensvlees. Zij houden zelf hun varkens op een klein boerderijtje en dat proef je echt. Prachtige producten.

Wij begonnen met een kaas- en vleesplankje. Ook de kaas was van een lokale boer.

2019-06-08 08.49.16 1.jpg


Als hoofd nam ik de pork roast met gebakken aardappeltjes met bacon en een moeilijk fijne jus.

2019-06-08 09.34.59 1.jpg


Daarbij uiteraard nog wat štruklji

2019-06-08 09.36.11 1.jpg


Het ontbijt de volgende dag was Eggs Loraine met stukjes stokbrood met roomkaas en bacon.

2019-06-09 12.38.07 1.jpg


En het laatste avondmaal bestond uit kip 'Ljubljana stijl' aka kip cordon bleu met aardappelsalade. Zo simpel, maar lieve help wat was t lekker!

2019-06-09 07.45.38 1.jpg


En uiteraard de nodige drankjes ijsjes genuttigd, want het was warm. We moeten wel gehydrateerd blijven. Voor de liefhebber, een favoriet wijntje van de vakantie (rosé), de Batič. Ben geen kenner voorderest, maar deze ging er veelvuldig in op het terras:o

IMG_20190607_160208_469.jpg
 
Hallo lieve allemaal:)

Ik was een paar daagjes op roet door Slovenië. Uiteraard werd daar voldoende eten geconsumeerd. Ik pak even m'n kans om dat met jullie te delen nu tijdens de cardio op het fietsje in de gym:)

Biefstukje met štruklji (gerolde pasta gevuld met een soort van roomkaas) en een wijnsaus.

2019-06-06 07.38.28 1.jpg


Bij gebrek aan groenten een caesar salad. Stiekem wel een favoriet van mij:o

2019-06-07 03.25.45 1.jpg


Op een foodfestival pakte ik een Indiase naanwrap gevuld met pittige kip.

2019-06-07 09.15.14 1.jpg


2019-06-07 09.15.13 1.jpg


De dag daarna aten we 's avonds bij een restaurant die bekend is om zijn (sorry mijn lieve vega crew) varkensvlees. Zij houden zelf hun varkens op een klein boerderijtje en dat proef je echt. Prachtige producten.

Wij begonnen met een kaas- en vleesplankje. Ook de kaas was van een lokale boer.

2019-06-08 08.49.16 1.jpg


Als hoofd nam ik de pork roast met gebakken aardappeltjes met bacon en een moeilijk fijne jus.

2019-06-08 09.34.59 1.jpg


Daarbij uiteraard nog wat štruklji

2019-06-08 09.36.11 1.jpg


Het ontbijt de volgende dag was Eggs Loraine met stukjes stokbrood met roomkaas en bacon.

2019-06-09 12.38.07 1.jpg


En het laatste avondmaal bestond uit kip 'Ljubljana stijl' aka kip cordon bleu met aardappelsalade. Zo simpel, maar lieve help wat was t lekker!

2019-06-09 07.45.38 1.jpg


En uiteraard de nodige drankjes ijsjes genuttigd, want het was warm. We moeten wel gehydrateerd blijven. Voor de liefhebber, een favoriet wijntje van de vakantie (rosé), de Batič. Ben geen kenner voorderest, maar deze ging er veelvuldig in op het terras:o

IMG_20190607_160208_469.jpg
leuk verslagje hoor!! Blijf je een beetje op gewicht zo..lekkerbek!! ff een half uurtje extra vanaaf :D
 
Hallo lieve allemaal:)

Ik was een paar daagjes op roet door Slovenië. Uiteraard werd daar voldoende eten geconsumeerd. Ik pak even m'n kans om dat met jullie te delen nu tijdens de cardio op het fietsje in de gym:)

Biefstukje met štruklji (gerolde pasta gevuld met een soort van roomkaas) en een wijnsaus.

2019-06-06 07.38.28 1.jpg


Bij gebrek aan groenten een caesar salad. Stiekem wel een favoriet van mij:o

2019-06-07 03.25.45 1.jpg


Op een foodfestival pakte ik een Indiase naanwrap gevuld met pittige kip.

2019-06-07 09.15.14 1.jpg


2019-06-07 09.15.13 1.jpg


De dag daarna aten we 's avonds bij een restaurant die bekend is om zijn (sorry mijn lieve vega crew) varkensvlees. Zij houden zelf hun varkens op een klein boerderijtje en dat proef je echt. Prachtige producten.

Wij begonnen met een kaas- en vleesplankje. Ook de kaas was van een lokale boer.

2019-06-08 08.49.16 1.jpg


Als hoofd nam ik de pork roast met gebakken aardappeltjes met bacon en een moeilijk fijne jus.

2019-06-08 09.34.59 1.jpg


Daarbij uiteraard nog wat štruklji

2019-06-08 09.36.11 1.jpg


Het ontbijt de volgende dag was Eggs Loraine met stukjes stokbrood met roomkaas en bacon.

2019-06-09 12.38.07 1.jpg


En het laatste avondmaal bestond uit kip 'Ljubljana stijl' aka kip cordon bleu met aardappelsalade. Zo simpel, maar lieve help wat was t lekker!

2019-06-09 07.45.38 1.jpg


En uiteraard de nodige drankjes ijsjes genuttigd, want het was warm. We moeten wel gehydrateerd blijven. Voor de liefhebber, een favoriet wijntje van de vakantie (rosé), de Batič. Ben geen kenner voorderest, maar deze ging er veelvuldig in op het terras:o

IMG_20190607_160208_469.jpg
Jij hebt het weer goed gehad hé.
Leuk te zien dat je wijn preferé eentje is van biodynamische wijnbouw, met respect voor de natuur dus.
Cheers.
 
Tupperware partys waren leuk maar lingerie partys waren beter. :p
 
Mooie beker
 
Terug
Naar boven