Fitness Seller

Sticky Post je maaltijden (met pics!)

Kippenburgers! ;)

Kippengehakt en wat (gekruid) paneermeel

---------- Post toegevoegd 1 June 2013 om 15:21 ----------


U-WOT-M8.jpg



Vanmorgen vers gemaakt op mijn werk :mad:

Minder je best doen, ziet er te goed uit dat t machinaal lijkt.
 
Re: Post je meals! (pics!)

Zo zie je het er ongebakken uit

uploadfromtaptalk1370092989723.jpg
 
wij maakten dat soort dingen altijd met de hand.. :D
als het maar smaakt he!
 
wij maakten dat soort dingen altijd met de hand.. :D
als het maar smaakt he!
Als het een kleine hoeveelheid is wordt het met zoiets gedaan

043-285b.jpg


En als het een grote hoeveelheid is wordt er iets speciaal op de vulbus gezet.


Ik moet helaas altijd met dat irritant hand dingetje werken :roflol:


edit: damn jullie zijn lastig! Het is maar een hamburger hoor! :D
 
Dat apparaatje gebruikten wij altijd om tartaartjes te maken. :D

Het lekkerste was verse cordon bleu. Gemaakt van haasfilet en dan kaas en ham erin en dichtmaken met prikkers. Echt ouderwets.. niets machinaal. Maar wel zo lekker! :)
 
Dat apparaatje gebruikten wij altijd om tartaartjes te maken. :D

Het lekkerste was verse cordon bleu. Gemaakt van haasfilet en dan kaas en ham erin en dichtmaken met prikkers. Echt ouderwets.. niets machinaal. Maar wel zo lekker! :)
Een rundsburger dus? :o


:yes:
Of varkenshaasje met rambol met noten en gerookt spek :meal:
172uk5.jpg



We hebben dit nu met kipfilet ipv varkensvlees! Ook lekker!
Gleuf in kipfilet snijden, kaas ertussen en 2 sneden gerookt spek rond de kipfilet wikkelen! HNNGGGGGG
 
cordon blue dus, mhhhh of ne kippen cordon blue sebiet nog is klaar maken
 
2d6tkb8.jpg

zo ziet het er gebakken uit. In de slagerij waar ik werkte deden we ook verschillende vullingen.
Ham/kaas, salami/kaas, mozzarella/rauwe ham en meer... maar ja.. is wel 24 jaar geleden. :o
 
Dat zijn tijgerbolletjes, maanzaad bolletjes en witte bolletjes etc...
maar even duidelijkheid. we hebben allebei gelijk. :D

Een pistolet is in België is een klein rond broodje, gemaakt van bloem, gist, zout, melk of water en soms boter of olijfolie.
In Nederland is pistolet een gangbare benaming voor een mini-stokbrood, of in het Frans petit pain. In België noemt men dit een picollo.

Klaar toch?
ga je nu een tasje koffie nemen??
ga ik een tasje met boodschappen halen. :roflol:
 
rare nederlanders :p
 
Terug
Naar boven