MuscleMeat

Sticky Post je maaltijden (met pics!)

Gister deze heerlijke maaltijd op:
20121220_162200_zps6c1c7756.jpg


2 gemarineerde rundersteaks
200 gram aardappel partjes
Paddestoelen mix(4soorten)
Knpflooksaus
 
mt731z.jpg


Kipfilet (+ketjap)
100 gram zilvervliesrijst
200 gram italiaanse wokgroenten + extra paprika
Sambal en wat andere prut

Niet bijzonder lekker, maar gewoon naar binnen schuiven.. :D
 
mt731z.jpg


Kipfilet (+ketjap)
100 gram zilvervliesrijst
200 gram italiaanse wokgroenten + extra paprika
Sambal en wat andere prut

Niet bijzonder lekker, maar gewoon naar binnen schuiven.. :D
Wow goed gemaakt kerel!

morge ff deze maken:eek:

---------- Post toegevoegd Fri 21 Dec 2012 om 20:08 ----------

mt731z.jpg


Kipfilet (+ketjap)
100 gram zilvervliesrijst
200 gram italiaanse wokgroenten + extra paprika
Sambal en wat andere prut

Niet bijzonder lekker, maar gewoon naar binnen schuiven.. :D
Doe je geen kip kruiden, curcuma ens op je kip? dat maakt hem juist lekker;)
 
Wow goed gemaakt kerel!

morge ff deze maken:eek:

---------- Post toegevoegd Fri 21 Dec 2012 om 20:08 ----------


Doe je geen kip kruiden, curcuma ens op je kip? dat maakt hem juist lekker;)

Nogmaals niet bijzonder lekker (maar toch bedankt). Ik probeer ook telkens wat anders. De volgende probeer ik met wat minder rijst (80 gram) en meer groenten. Het wordt een beetje een droge meuk. Wat extra paprika en sambal is aan te bevelen. Anders wordt het zo'n slappe hap.. :o

Ik heb de rijst ook gekookt met een bouillon blokje. Een keer ergens op het forum gelezen dat dit lekkerder is. Merkte eigenlijk geen verschil.

---------- Post toegevoegd Fri 21 Dec 2012 om 20:14 ----------

Doe je geen kip kruiden, curcuma ens op je kip? dat maakt hem juist lekker;)

Bedankt voor de tip. Ik ben geen keuken held. Zal het proberen.
 
Nogmaals niet bijzonder lekker (maar toch bedankt). Ik probeer ook telkens wat anders. De volgende probeer ik met wat minder rijst (80 gram) en meer groenten. Het wordt een beetje een droge meuk. Wat extra paprika en sambal is aan te bevelen. Anders wordt het zo'n slappe hap.. :o

Ik heb de rijst ook gekookt met een bouillon blokje. Een keer ergens op het forum gelezen dat dit lekkerder is. Merkte eigenlijk geen verschil.

---------- Post toegevoegd Fri 21 Dec 2012 om 20:14 ----------



Bedankt voor de tip. Ik ben geen keuken held. Zal het proberen.
Ja je moet ff kijken wat voor jou het lekkerst smaakt:), zonder kruiden word het slikken meestal voor mij:)
 
ik had zijn ketting in de keuken te kort gemaakt dus hij kwam niet tot aan de pc
 
[Link niet meer beschikbaar]

image.jpg
 
Zes hele eieren, een blik tonijn en wat rijst.

2qschv7.jpg
 
Laatst bewerkt:
  • Topic Starter Topic Starter
  • #396
Zitten weer hele mooie tussen. Keep the thread alive! Binnenkort op vakantie, daarna maak ik wel weer een update post met wat van mijn interessante meals van de afgelopen tijd :)

In de tussentijd, Protein Tarts anyone? :D

http://www.youtube.com/watch?v=NjyZFB1KjLM
 
Konijn

**** man

Veel eiwitten?

183819fa333a8f0fc1a686d0857b229e.jpg
 
Terug
Naar boven