- Lid sinds
- 11 aug 2013
- Berichten
- 1.034
- Waardering
- 99
- Lengte
- 1m88
- Massa
- 83kg
nee joh, zit maar te dollen
doe wat je lekker vind, zolang het maar veel is
Haha oke
dit wordt namenlijk één van de eerste keren dat ik ga koken
Volg de onderstaande video samen om te zien hoe u onze site kunt installeren als een web-app op uw startscherm.
Notitie: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
nee joh, zit maar te dollen
doe wat je lekker vind, zolang het maar veel is
dit wordt namenlijk één van de eerste keren dat ik ga koken
ik vind het makkelijk om gewoon een kilo rijst te koken, daarnaast 2 kilo kip te bakken, dat verdelen over 10 bakjes, heb je gelijk voor 1,5 week, of 5 dagen (afhankelijk van de rest van je mealplan) voer.

ik vind het makkelijk om gewoon een kilo rijst te koken, daarnaast 2 kilo kip te bakken, dat verdelen over 10 bakjes, heb je gelijk voor 1,5 week, of 5 dagen (afhankelijk van de rest van je mealplan) voer.
Dat is inderdaad wel handig maar kip kan je toch niet zo lang in de koelkast bewaren?
daarvoor hebben ze een vriezer uitgevonden
en max 3 dagen zou ik aanhouden
daarvoor hebben ze een vriezer uitgevonden
en max 3 dagen zou ik aanhouden

Haha okedit wordt namenlijk één van de eerste keren dat ik ga koken
![]()
Speculaas met pindakaas en Nutella (bedacht vrij laat dat de combo wel een lekker kon zijn):
http://i1316.photobucket.com/albums/t607/prestigioDBB/IMG_20131031_220648.jpg
Kebab met pindasaus lijkt me niets, maar die kipsalon is wel een erg goed idee!
En dan met knoflooksaus op basis van yoghurt.

Zal eens tijd worden dan![]()
Wel 8+ uur per week trainen, maar nog niet een aardappel kunnen koken kan toch niet.

