160 gr bosbessen
4 eiwitten, 2 hele eieren
50 gr oats, ik had ultra fine oats van B&F
50 gr amandelmeel
100 gr witte bonen, uitgelekt en afgespoeld gewogen
50 gr casein banaan
40 gr whey bosvruchten
150 gr griekse yoghurt
2 theelepels zuiveringszout
1 flinke theelepel bakpoeder
De witte bonen eerst even fijn prakken en dan alles door elkaar mengen, behalve de bosbessen. Als je het gemengd hebt, voorzichtig de bosbessen erbij doen en dan in de vormpjes doen.
180 graden, 22 minuten ongeveer. Even met een satéprikker controleren.

Eet smakelijk!
48 gram amandelmeel
1/4 cup gesmolten kokosolie 50 gram
10 gram honing
30 gr 85% choco
beetje zout
Je kunt ook 99% chocolade gebruiken of minder dan 85%... net wat je zelf het lekkerst en gezondst vind.
-Kokosolie even smelten in de magnetron of au bain marie. Ik kwam er achter dat je beter iets minder kokosolie had kunnen gebruiken want het was een beetje te nat. Dus doe maar 40 gram kokosolie. Mocht het te droog zijn kan er altijd wat bij
-Amandelmeel, honing, kokosolie en een snufje zout samen mengen
-Bakpapier op een bord doen
-Balletjes draaien van het beslag en op het bakpapier leggen
-Ik had ze voor 1 uur in de vriezer gedaan
-Voordat je ze eruit haalt, chocolade smelten. Even laten afkoelen en 1 voor 1 de balletjes er in doen. Ik deed het met 2 dessert lepeltjes
-Weer terug op het bakpapier en weer in de vriezer voor half uurtje ongeveer
-Ik had deze stap nog een keer herhaalt zodat je een dikkere laag chocolade krijgt
Laat ze wel in de vriezer, want ze smelten snel. Je kunt ze direct uit de vriezer eten! Succes! 