- Lid sinds
- 6 nov 2023
- Berichten
- 5.672
- Waardering
- 4.813
- Lengte
- 1m89
- Massa
- 95kg
- Vetpercentage
- 12%
Ei joh, doe es lief!Een rauw ei eten is gewoon fucking smerig. Zogenaamd hardcore nadat ze Rocky hebben gezien![]()
Volg de onderstaande video samen om te zien hoe u onze site kunt installeren als een web-app op uw startscherm.
Notitie: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Ei joh, doe es lief!Een rauw ei eten is gewoon fucking smerig. Zogenaamd hardcore nadat ze Rocky hebben gezien![]()
Er zit nog een dik vel onder de schil pikkie, pas als ie lek is gooi ik het weg !Eh.. eieren met een kapotte schil moet je weggooien. De schil beschermt tegen bacteriën. Wanneer deze kapot is dringen bacteriën dus het ei in en gaat deze rotten.
Je hebt gelijk. Over smaak valt niet te twisten. Maar mij niet gezien. Ik zie echt totaal geen meerwaarde in het consumeren van rauwe eieren.
Wij hadden vroeger ganzen , gaatje in de schaal prikken en leeg zuigen .vroeger werd geclaimd dat er gezondheidsvoordelen aan zatenJe hebt gelijk. Over smaak valt niet te twisten. Maar mij niet gezien. Ik zie echt totaal geen meerwaarde in het consumeren van rauwe eieren.
Waarom zou iemand dit doen?
Doe wat je niet laten kan pik.Er zit nog een dik vel onder de schil pikkie, pas als ie lek is gooi ik het weg !
A total of 17 bacterial isolates belonging to 13 genera were identified from the samples. Bacillus licheniformis and Micrococcus spp were only isolated from the shells while Bacillus subtilis, Enterobacter, Proteus mirabilis, Pseudomonas aeruginosa, Salmonella enteritidis, Salmonella typhii, Serratia spp., Shigella spp, Staphylococcus epidermidis and Streptococcus feacalis were isolated from cracked eggs alone. Aeromonas, Alcaligenes Escherichia coli, Pseudomonas fluorescens and Staphylococcus aureus were found on both eggs and the shells of samples examined. No organisms were isolated from cakes baked with both cracked and un-cracked egg samples.
Based on the findings in this study, the use of cracked eggs for baking purposes alone is recommended.

Ik had het over hardcore, zonder kaneel of wat @K82 erbij wou mengen voor de smaak. heeft niks te maken of je alleen hardcore bent wanneer je rauwe eieren eetEen rauw ei eten is gewoon fucking smerig. Zogenaamd hardcore nadat ze Rocky hebben gezien![]()
al meer dan 35j, en leef nog steeds en ben amper ziek. Maar het is onderhand wel duidelijk dat jij een andere mening hebtDoe wat je niet laten kan pik.
'Goed voor de weerstand'
![]()
Is ook maar een kans van pakweg 1 op 3000 dat je überhaupt salmonella binnenkrijgt en een kans van 1 op 5000 dat je ziek wordtal meer dan 35j, en leef nog steeds en ben amper ziek. Maar het is onderhand wel duidelijk dat jij een ander mening hebt
Eeeeehhh, koken kost tijd....
Eieren breken, naar binnen gieten en doorslikken duurt minder lang dan wanneer ik ze in water moet koken....Ik hoef daarbij dan ook niet meer de tijd in de gaten te houden dus na het drinken kan ik gewoon weer door...
Maar ik ben nog steeds iemand die ze kookt hoor, ik ben nog niet op het hardcore niveau van @Bullshark........komt nog wel.![]()
Het is niet goed voor zwakke mensen met slechte afweer. oa ouderen en kleine kinderen vallen hieronder.Is ook maar een kans van pakweg 1 op 3000 dat je überhaupt salmonella binnenkrijgt en een kans van 1 op 5000 dat je ziek wordt
In Afrika nooit last gehad van zoiets. Bij terugkeer in NL wel meteen voedselvergiftiging door broodje shoarma.Ok, dit is een onderzoek uit Nigeria. Dus we weten dat @Schwarzeneggertje inmiddels imuun is voor al deze bacteriën.
Kzoel ff een betere.
Heb ik![]()
Blokker BL-71002 Eierkoker - Geschikt voor 7 eieren - Blokker
De Blokker eierkoker BL-71002 - RVS is een eierkoker voor 7 eieren per sessie. Deze eierkoker van Blokker heeft een eierrekje die is voorzien van een eierprikker in de bodem. Daarnaast zit er een maatbeker bij om zelf te bepalen hoe jijwww.blokker.nl
Dan hoef je toch niet de tijd in de gaten te houden? 🙃
Klopt 🤣Dan hoef je toch niet de tijd in de gaten te houden? 🙃
Ik had het niet over jouIk had het over hardcore, zonder kaneel of wat @K82 erbij wou mengen voor de smaak. heeft niks te maken of je alleen hardcore bent wanneer je rauwe eieren eet
. Was in algemene zin bedoeld. Dat men vaak rauwe eieren eet want 'hardcore'.Gelukkig en de kans op slechte eieren is hier ook gelukkig zeer laag. En ik ben wel de laatste die jou zal vertellen wat je wel en niet moet eten. Jouw lichaam, jouw leven.al meer dan 35j, en leef nog steeds en ben amper ziek. Maar het is onderhand wel duidelijk dat jij een andere mening hebt
.Verbaast me niks .Kheb in een döner shop gewerkt.In Afrika nooit last gehad van zoiets. Bij terugkeer in NL wel meteen voedselvergiftiging door broodje shoarma.
Volgens mij hadden we heel recent exact dezelfde conversatie...Verbaast me niks .Kheb in een döner shop gewerkt.
Als je shoarma of döner eet, eet niet van een oude kleine rol. Aan het eind van de dag rollen ze em in folie en gaat ie de cooling in. Dag erna warmen ze em weer op. Nadat ie dus de dag ervoor al de hele dag opgewarmd is..
Wil je döner halen en zie je een klein miezerig rolletje aan het spit hangen, sla em over. Waarschijnlijk is ie al minimaal 2 dagen oud.
Het meurt ontzettend als je em weer uit de koeling haalt, maar als je het vuur aanzet ruik je het niet meer.
