Buttie88
Ripped Bodybuilder
- Lid sinds
- 2 apr 2024
- Berichten
- 3.086
- Waardering
- 8.972
- Lengte
- 1m62
Volg de onderstaande video samen om te zien hoe u onze site kunt installeren als een web-app op uw startscherm.
Notitie: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Je kan je groentjes ook in blokjes snijden en dan kort wokken. Vervolgens in een stekertje wat aardappelpuree doen, daar bovenop de ratatouille, stekertje weg en je vlees of vis schuin ertegen leggen. Sausje eromheen.Ratatouille, Aardappelsalade en Ballen van Dries
![]()
Wat ook erg lekker is: de laatste 10 minuten (of hoelang nodig voor gaar) een stuk kabeljauw op de ratatouille leggen en zo gaar laten stomen. Dan valt het in lamellen uit elkaar als je ernaar wijst en is het niet droog.
De ratatouille kan je ook in de oven maken en dan uren laten garen op een lage temperatuur, dan worden de groentes enorm zacht. Bij bovenstaande is het bereiden max een half uur en hebben de groentjes nog wat bite. Ratatouille laat zich prima een paar dagen bewaren en ook koud eten.
De aardappelsalade was niets meer dan koude gekookte aardappelen met mayo, mosterd en z&p.
Goed spul man. Wat voor sous vide apparaat heb je?400 gram 10 uur lang sous vide slow cooked iberico wangetjes met port jus de veau.
![]()
Zo lang kan ik niet wachten400 gram 10 uur lang sous vide slow cooked iberico wangetjes met port jus de veau.
Aanzetten als je gaat slapen, heb je volgende dag lekker eten. Dat is het mooie ervan.
Dan opsmikkelen als je net uit bed komt😎 dat is nog eens fijn wakker worden 🤣Aanzetten als je gaat slapen, heb je volgende dag lekker eten. Dat is het mooie ervan.
Je ruikt niks, het is vacuumverpakt. Sous vide.
Een sous vide stick. Een goedkope van een paar tientjes van de Sligro. Hij had een afwijking van 1,4°C zo uit de doos maar je kan em simpel kalibreren met een thermometer. Sindsdien werkt ie prima. Even goed als de 3x zo dure Anova van een vriend van me.
Same here...
Wat is het precies?
Samosa, een groente versie. Best lekker met een beetje chilisaus.
