Fitness Seller

Sticky Post je maaltijden (met pics!)

Zeggeh, hoeveel kcal's neem jij tot je per dag ? :-)

3000 tot 4000 afhankelijk van de activiteiten van de dag.

stiekem is het gewoon een obese persoon die zich voordoet als bodybuilder :cool:

Nee hoor, maak je maar geen zorgen ;)
Moet binnenkort inderdaad maar eens wat foto's uploaden...

recept van die pannenkoeken?
ziet er echt lekker uit

Het recept voor deze specifieke pannenkoeken was:
2 eieren
35g havermout
35g pure rice powder (of volkorenmeel, havermout, brinta oid)
13g whey (half schepje)
snufje bakpoeder

Eieren klutsen en een klein beetje opkloppen met een vork.
Rest van de ingrediënten erbij roeren en wat water toevoegen zodat een egaal beslag ontstaat (niet te dun maken).
Vervolgens 1 à 1.5 eetlepel beslag op laag vuur in een voorverwarmde koekenpan bakken.
 
Het recept voor deze specifieke pannenkoeken was:
2 eieren
35g havermout
35g pure rice powder (of volkorenmeel, havermout, brinta oid)
13g whey (half schepje)
snufje bakpoeder

Eieren klutsen en een klein beetje opkloppen met een vork.
Rest van de ingrediënten erbij roeren en wat water toevoegen zodat een egaal beslag ontstaat (niet te dun maken).
Vervolgens 1 à 1.5 eetlepel beslag op laag vuur in een voorverwarmde koekenpan bakken.

gebruik je nog andere recepten dat? indien ja, zijn die beter? :p

lijkt mij ook wel dat deze in de koelkast 48uur goed blijven
 
Voor de mensen die ooit een kwarktaart hebben gemaakt, ik heb hem net gemaakt en waar bewaren jullie de twee helften als je de ene morgen wilt opeten en andere overmorgen?
Volgens mij zag ik TrickyTatsu het namelijk in de vriezer doen maar daar twijfel ik dus over.
 
Voor de mensen die ooit een kwarktaart hebben gemaakt, ik heb hem net gemaakt en waar bewaren jullie de twee helften als je de ene morgen wilt opeten en andere overmorgen?
Volgens mij zag ik TrickyTatsu het namelijk in de vriezer doen maar daar twijfel ik dus over.
koelkast
 
1q60yd.jpg
 
hoeveelheden heb ik erbij geplaatst, alleen de 2 theelepeltjes bakpoeder niet..

in de oven op 165 graden tot hij gaar is.
 
Recept van banaanbrood staat op me log voor degene die het vroegen.
Voordat de pb-choco repen de oven ingingen

Na het bakken

En nog chocolade muffins met pindakaasvulling


Morgen recepten, Pleister moet eerst even reviewen :p

Die repen zien er goed uit, ben benieuwd! :)
 
Zie alleen nog maar cake, muffins, pancakes, smooties, etc. voorbij komen. Eet niemand meer normale maaltijden?

Basmatirijst (100 g), gewokte komkommerlinten en zalmmoot (125 g) gemarineerd in sambal en sojasaus.

uploadfromtaptalk1393436946146.jpg
 
blik tonijn, blik krab, sla, komkommer, wortel, radijs, croutons, olijfolie :meal:

o6xj6d.jpg
 
IMG_20140226_183546.jpg


garnalen
broccoli
kappertjes
tomaten
cottagecheese
mosterd
 
Recept van banaanbrood staat op me log voor degene die het vroegen.
Voordat de pb-choco repen de oven ingingen

Na het bakken

En nog chocolade muffins met pindakaasvulling


Morgen recepten, Pleister moet eerst even reviewen :p

Pindakaas-gasm
 
Recept van banaanbrood staat op me log voor degene die het vroegen.
Voordat de pb-choco repen de oven ingingen

Na het bakken

En nog chocolade muffins met pindakaasvulling

Morgen recepten, Pleister moet eerst even reviewen :p

Er steekt een haar in je muffin, ik moet het al niet meer hebben
 
.
 
Laatst bewerkt:
Terug
Naar boven