- Lid sinds
- 2 mei 2003
- Berichten
- 34.296
- Waardering
- 1.446
- Lengte
- 1m89
En nog even een tip: Als je iets ruimer bent met de Olijfolie (of andere olie) dan krijg je echt een sausje (ipv marinade). Heerlijk voor over de rijst.
Als de kip uit de oven komt, laat ik het afkoelen en verdeel het over bakjes met rijst die ik mee neem naar werk..
Als je niet te veel vet wilt zou je ook iets als yoghurt kunnen toevoegen om er een saus van te maken (marineren in yoghurt is trouwens ook niet verkeerd).
NB: NIET de marinade nadat je de kip eruit hebt gehaald over je rijst gooien, want er zitten wel "rauwe-kip-bacteriën" in, tenzij je de marinade mee gegaard hebt in de oven! (maar ik zag een keer iemand de kip uit de marinade halen, de kip bakken en het zakje met marinade over de rijst gooien ... jammer maar geen punten....)





