Fitness Seller

Sticky Post je maaltijden (met pics!)

Hoe bak jij je steak?


  • Totaal stemmers
    56

Bezoekers in dit topic

  • auBq4ok.jpg


    Nomnom
     
    Dit ziet er goed uit. Hoe zit het met de macros? Indien het mee valt, recept?

    LuEs9Uv.png


    Zijn 2 porties. Dus per portie; (Ik zie de spelfout, is Frittata)
    wr3CTnO.jpg


    Wat je doet is;

    Oven voorverwarmen op 200c en een ovenvaste koekenpan gebruiken. (Zijn ze vaak..)

    Chorizo in hele kleine blokjes snijden.
    Zonder olie bakken in pan (zodat vetten vrijkomen en het een beetje krokant word)
    Chorizo uit pan halen en op keukenpapier laten uitlekken. Beetje vet (ong. 1 EL) in de pan laten.
    In het vet van de chorizo de puntpaprika (ringen) op middelhoog vuur bakken (tot ze zacht en lichbruin zijn)
    Dan de ui (in ringen) er bij, kort bakken tot het zacht is. De teentjes knoflook persen en kort meebakken.
    Dan de chorizo er terug bij in doen, de eieren los kloppen met zout&peper (evt chilivlokken en bijv. cajun kruiden)
    Ei er doorheen gooien
    In oven zetten voor +-20 minuten, eet smakelijk :)
     
    LuEs9Uv.png


    Zijn 2 porties. Dus per portie; (Ik zie de spelfout, is Frittata)
    wr3CTnO.jpg


    Wat je doet is;

    Oven voorverwarmen op 200c en een ovenvaste koekenpan gebruiken. (Zijn ze vaak..)

    Chorizo in hele kleine blokjes snijden.
    Zonder olie bakken in pan (zodat vetten vrijkomen en het een beetje krokant word)
    Chorizo uit pan halen en op keukenpapier laten uitlekken. Beetje vet (ong. 1 EL) in de pan laten.
    In het vet van de chorizo de puntpaprika (ringen) op middelhoog vuur bakken (tot ze zacht en lichbruin zijn)
    Dan de ui (in ringen) er bij, kort bakken tot het zacht is. De teentjes knoflook persen en kort meebakken.
    Dan de chorizo er terug bij in doen, de eieren los kloppen met zout&peper (evt chilivlokken en bijv. cajun kruiden)
    Ei er doorheen gooien
    In oven zetten voor +-20 minuten, eet smakelijk :)
    Leer me koken als jou, tering
     
    Leer me koken als jou, tering
    Want dit is een spectaculair moeilijk gerecht om klaar te maken? :roflol:
    Lekker zal het wel zijn maar als dit al speciaal blijkt te zijn, ligt er nog een hele wereld voor je open :D
     
    LuEs9Uv.png


    Zijn 2 porties. Dus per portie; (Ik zie de spelfout, is Frittata)
    wr3CTnO.jpg


    Wat je doet is;

    Oven voorverwarmen op 200c en een ovenvaste koekenpan gebruiken. (Zijn ze vaak..)

    Chorizo in hele kleine blokjes snijden.
    Zonder olie bakken in pan (zodat vetten vrijkomen en het een beetje krokant word)
    Chorizo uit pan halen en op keukenpapier laten uitlekken. Beetje vet (ong. 1 EL) in de pan laten.
    In het vet van de chorizo de puntpaprika (ringen) op middelhoog vuur bakken (tot ze zacht en lichbruin zijn)
    Dan de ui (in ringen) er bij, kort bakken tot het zacht is. De teentjes knoflook persen en kort meebakken.
    Dan de chorizo er terug bij in doen, de eieren los kloppen met zout&peper (evt chilivlokken en bijv. cajun kruiden)
    Ei er doorheen gooien
    In oven zetten voor +-20 minuten, eet smakelijk :)
    Is ook heerlijk met stukjes gekookte aardappel erin. Dan is het een Spaanse tortilla.

    En met melk of creme fraiche een quiche :).
     
    Je kunt van alles door je roerei gooien.

    6 eieren, 200g gehakte spinazie, 200g mager rundergehakt/kipgehakt etc
     
    Want dit is een spectaculair moeilijk gerecht om klaar te maken? :roflol:
    Lekker zal het wel zijn maar als dit al speciaal blijkt te zijn, ligt er nog een hele wereld voor je open :D
    Was gewoon aardig bedoelt van Barebald :P
    Ik post ook wel vaker foto's, dus kan ook daarop gebaseerd zijn;
    Afgelopen week ong. dit;
    cc5m8Hu.jpg

    Verder kloot ik ook maar wat aan, veel kookboeken en tijd.
    Wel leuk om mee bezig te zijn..
     
    Want dit is een spectaculair moeilijk gerecht om klaar te maken? :roflol:
    Lekker zal het wel zijn maar als dit al speciaal blijkt te zijn, ligt er nog een hele wereld voor je open :D
    Niet per se speciaal, maar ik vraag me vaak af waar mensen de inspiratie vandaan halen 😂
     
    Was gewoon aardig bedoelt van Barebald :P
    Ik post ook wel vaker foto's, dus kan ook daarop gebaseerd zijn;
    Afgelopen week ong. dit;
    cc5m8Hu.jpg

    Verder kloot ik ook maar wat aan, veel kookboeken en tijd.
    Wel leuk om mee bezig te zijn..
    Quesadilla's altijd nice.
     
    Was gewoon aardig bedoelt van Barebald :P
    Ik post ook wel vaker foto's, dus kan ook daarop gebaseerd zijn;
    Afgelopen week ong. dit;
    cc5m8Hu.jpg

    Verder kloot ik ook maar wat aan, veel kookboeken en tijd.
    Wel leuk om mee bezig te zijn..

    Niet per se speciaal, maar ik vraag me vaak af waar mensen de inspiratie vandaan halen 😂
    Was ook niet om te bashen, vond het wel grappig :D
     
    20230317_122704.jpg

    75 g spelt couscous met wat olijfolie, champagne azijn, tomaat, komkommer en bosui.
    2 eitjes
    Gewokte sugarsnaps
    Gewokte courgette reepjes afgeblust in shaoxing wijn en sojasaus
    100 gr gehakt geruld met tacokruiden
    Sriracha
     
    Laatst bewerkt:
    Back
    Naar boven