Volg de onderstaande video samen om te zien hoe u onze site kunt installeren als een web-app op uw startscherm.
Notitie: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Volg het forum via Google Nieuws
Dit ziet er goed uit. Hoe zit het met de macros? Indien het mee valt, recept?
Nomnom
Dit ziet er goed uit. Hoe zit het met de macros? Indien het mee valt, recept?
Leer me koken als jou, tering
Zijn 2 porties. Dus per portie; (Ik zie de spelfout, is Frittata)
Wat je doet is;
Oven voorverwarmen op 200c en een ovenvaste koekenpan gebruiken. (Zijn ze vaak..)
Chorizo in hele kleine blokjes snijden.
Zonder olie bakken in pan (zodat vetten vrijkomen en het een beetje krokant word)
Chorizo uit pan halen en op keukenpapier laten uitlekken. Beetje vet (ong. 1 EL) in de pan laten.
In het vet van de chorizo de puntpaprika (ringen) op middelhoog vuur bakken (tot ze zacht en lichbruin zijn)
Dan de ui (in ringen) er bij, kort bakken tot het zacht is. De teentjes knoflook persen en kort meebakken.
Dan de chorizo er terug bij in doen, de eieren los kloppen met zout&peper (evt chilivlokken en bijv. cajun kruiden)
Ei er doorheen gooien
In oven zetten voor +-20 minuten, eet smakelijk
Want dit is een spectaculair moeilijk gerecht om klaar te maken?Leer me koken als jou, tering
Is ook heerlijk met stukjes gekookte aardappel erin. Dan is het een Spaanse tortilla.
Zijn 2 porties. Dus per portie; (Ik zie de spelfout, is Frittata)
Wat je doet is;
Oven voorverwarmen op 200c en een ovenvaste koekenpan gebruiken. (Zijn ze vaak..)
Chorizo in hele kleine blokjes snijden.
Zonder olie bakken in pan (zodat vetten vrijkomen en het een beetje krokant word)
Chorizo uit pan halen en op keukenpapier laten uitlekken. Beetje vet (ong. 1 EL) in de pan laten.
In het vet van de chorizo de puntpaprika (ringen) op middelhoog vuur bakken (tot ze zacht en lichbruin zijn)
Dan de ui (in ringen) er bij, kort bakken tot het zacht is. De teentjes knoflook persen en kort meebakken.
Dan de chorizo er terug bij in doen, de eieren los kloppen met zout&peper (evt chilivlokken en bijv. cajun kruiden)
Ei er doorheen gooien
In oven zetten voor +-20 minuten, eet smakelijk
Was gewoon aardig bedoelt van BarebaldWant dit is een spectaculair moeilijk gerecht om klaar te maken?
Lekker zal het wel zijn maar als dit al speciaal blijkt te zijn, ligt er nog een hele wereld voor je open
Niet per se speciaal, maar ik vraag me vaak af waar mensen de inspiratie vandaan halen 😂Want dit is een spectaculair moeilijk gerecht om klaar te maken?
Lekker zal het wel zijn maar als dit al speciaal blijkt te zijn, ligt er nog een hele wereld voor je open
Quesadilla's altijd nice.Was gewoon aardig bedoelt van Barebald
Ik post ook wel vaker foto's, dus kan ook daarop gebaseerd zijn;
Afgelopen week ong. dit;
Verder kloot ik ook maar wat aan, veel kookboeken en tijd.
Wel leuk om mee bezig te zijn..
Was gewoon aardig bedoelt van Barebald
Ik post ook wel vaker foto's, dus kan ook daarop gebaseerd zijn;
Afgelopen week ong. dit;
Verder kloot ik ook maar wat aan, veel kookboeken en tijd.
Wel leuk om mee bezig te zijn..
Was ook niet om te bashen, vond het wel grappigNiet per se speciaal, maar ik vraag me vaak af waar mensen de inspiratie vandaan halen 😂
Schouderkarbonade? Riblap?Kijken hoe ik dit weer ga verpesten 😂Bekijk bijlage 579294
Heb je ‘m al omgedraaid inmiddels?Kijken hoe ik dit weer ga verpesten 😂Bekijk bijlage 579294
Nee mij kookplaat is dubbelzijdig 😌Heb je ‘m al omgedraaid inmiddels?
Ierse riblapSchouderkarbonade? Riblap?
Want st patties day.Ierse riblap
Zo ben ikWant st patties day.