Volg de onderstaande video samen om te zien hoe u onze site kunt installeren als een web-app op uw startscherm.
Notitie: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Volg het forum via Google Nieuws
En..... gehaald?Bedankt allemaal!
En..... gehaald?
Jee, wat een gedoe... fingers crossedDat weet ik nog niet, heel gedoe omdat ik niet op de lijst stond. Gelukkig was het de fout van de school na een gefrusteerd telefoontje geregeld dat ik de toets die dag alsnog kon maken.
Hoe bevalt het dieet eigenlijk qua wat je kunt/mag/moet eten..?
Zoete aardappel kan je ook poffen. Gewoon schoonboenen en dan inprikken en in een keukenpapiertje rollen, natmaken en even flink nuken in de magnetron op max vermogen. 3 min dan aardappel even omdraaien en weer 3 min en even met mes erin prikken. Glijd die er makkelijk in dan is hij gaar.
Je kan hem dan daarna ook in parten snijden en met wat zeezout even 5 min grillen. Of met wat kaneel en komijn.
Je kan er ook puree van maken met kruiden als kerrie en dan balletjes van rollen en kort bakken of ook grillen.
Misschien ter variatie?
Aha... nou dat poffen is wel heel snel.. maar als je geen magenetron gebruik is het wel langer ja.Bedankt voor de tips maar,
Duurt allemaal veelste lang haha, magnetron gebruik ik sowieso niet omdat er dan voedingsstoffen verloren gaan.
momenteel kook ik ze en bak ze daarna kort mee met het gehakt, het is niet vies maar ik hou gewoon niet zo van zoete aardappel. elke dag 1.2kg gaat wel een keer vervelen, dat heeft weinig met bereidingswijze te maken
Aha... nou dat poffen is wel heel snel.. maar als je geen magenetron gebruik is het wel langer ja.
Misschien een idee een keer soep te maken met pompoen, wortel en zoete aardappel. Beetje kerrie en kruiden erin en wat gerookte forel of kip. Erg lekker ook. Gewoon tot prut koken en staafmixer erdoorheen.
Ik neem dan aan dat je dus ook zeker niet kookt, bakt, braadt, poft of grillt? Daar treden namelijk grotere verliezen bij op dan in een magnetron.Bedankt voor de tips maar,
Duurt allemaal veelste lang haha, magnetron gebruik ik sowieso niet omdat er dan voedingsstoffen verloren gaan.
momenteel kook ik ze en bak ze daarna kort mee met het gehakt, het is niet vies maar ik hou gewoon niet zo van zoete aardappel. elke dag 1.2kg gaat wel een keer vervelen, dat heeft weinig met bereidingswijze te maken
Ik neem dan aan dat je dus ook zeker niet kookt, bakt, braadt, poft of grillt? Daar treden namelijk grotere verliezen bij op dan in een magnetron.
Dat is inderdaad absoluut niet waar. Je kunt met een magnetron het snelst dingen verhitten, zonder het bereiken van extreme temperaturen, met een minimale hoeveelheid water.Ow, op mijn opleiding zei een leraar dat ik beter de magnetron kon vermijden maar dat zal dan niet waar zijn. Alsnog magnetron is vies vind ik zelf.
Welkom in het broederwetenschappenlog!En ik dacht dat Marvin zijn log bol stond van broscience
Wish I'd never found itWelkom in het broederwetenschappenlog!
Ow, op mijn opleiding zei een leraar dat ik beter de magnetron kon vermijden maar dat zal dan niet waar zijn. Alsnog magnetron is vies vind ik zelf.
Na al wat je hier kunt lezen kan je idd concluderen dat die opleiding van een abominabel niveau is.Die leraren van jou ook.