AndroidHealthClinic

Voorstellen, mijn schema en wat vragen

Dat verklaart mss waarom ik toch droger word, elke lunck bruin brood met pindakaas (en hagelslag er op of bruine suiker, of nutella......) ;)

mmm mmm mmm, ik probeer me nu in te houden,
hffff, kost me moeite om niks te schrijven over dit onbehoorlijke gedrag;)
 
Mooi dat het zo gaat! Veel succes verder;)!
 
het is ook nog eens op twee manieren op te vatten, sarcastisch of 'droger' in de zin van humor.. kon er toch al niets mee :p

Als je me kende zou je weten dat ik me zelden van sarcasme bedien. Ik meen het echt! Dat is wat ik eet tijdens de lunch en ik word langzaamaan nog steeds droger.

Maar ik zal geen beeldende beschrijvingen meer geven, da's niet leuk voor Jerney. :D
 
Als je me kende zou je weten dat ik me zelden van sarcasme bedien. Ik meen het echt! Dat is wat ik eet tijdens de lunch en ik word langzaamaan nog steeds droger.

Maar ik zal geen beeldende beschrijvingen meer geven, da's niet leuk voor Jerney. :D

:roflol:
Als je dat doet ren ik meteen gillend naar de supermarkt met jouw boodschappenlijstje!

Michello, we hebben niet allemaal hetzelfde lichaamstype, dus de ene kan heel andere dingen eten en er juist wel bij varen, terwijl anderen alleen maar vet aanzetten....
Het is niet anders:(

Ook wanneer men erg veel spiermassa hebt, zullen de meesten enorme hoeveelheden moeten eten om juist massa te behouden, de omgekeerde wereld dus.
Dit geldt ook weer niet voor iedereen, dus bijelkaar genomen behoorlijk complex.
Daarom is het zo belangrijk om goed je BMR en onderhoud te berekenen zodat je van daaruit kunt werken.:)
 
:roflol:
Als je dat doet ren ik meteen gillend naar de supermarkt met jouw boodschappenlijstje!

Michello, we hebben niet allemaal hetzelfde lichaamstype, dus de ene kan heel andere dingen eten en er juist wel bij varen, terwijl anderen alleen maar vet aanzetten....
Het is niet anders:(

Ook wanneer men erg veel spiermassa hebt, zullen de meesten enorme hoeveelheden moeten eten om juist massa te behouden, de omgekeerde wereld dus.
Dit geldt ook weer niet voor iedereen, dus bijelkaar genomen behoorlijk complex.
Daarom is het zo belangrijk om goed je BMR en onderhoud te berekenen zodat je van daaruit kunt werken.:)

Ik zal het je maar niet te moeilijk maken dan, anders krijg k het voor mn kiezen als ik maart/april de cut in ga. Wil in het voorjaar al strak staan natuurlijk!

Tsja, voor mij ook nieuw hoor, ik kom gewoonlijk al aan van de vette lucht!
Heb de afgelopen feestdagen weinig proteines en veel suikers gegeten, netjes op gewicht gebleven en was na een weekje niet trainen en griepje alsnog sterker geworden!
Nu weer op mn gewone dieet, maar nog wel die lunch, en kom geleidelijk toch nog steeds beter in shape. Wou dat dit altijd zo was! :D
 
Ik zal het je maar niet te moeilijk maken dan, anders krijg k het voor mn kiezen als ik maart/april de cut in ga. Wil in het voorjaar al strak staan natuurlijk!

Tsja, voor mij ook nieuw hoor, ik kom gewoonlijk al aan van de vette lucht!
Heb de afgelopen feestdagen weinig proteines en veel suikers gegeten, netjes op gewicht gebleven en was na een weekje niet trainen en griepje alsnog sterker geworden!
Nu weer op mn gewone dieet, maar nog wel die lunch, en kom geleidelijk toch nog steeds beter in shape. Wou dat dit altijd zo was! :D

Je vind het zeker leuk als ik jaloers op je ben hè:mad:;)

Toevallig is kipfilet met macaroni en broccoi ook heel erg lekker, dan hoef ik niet eens meer Peking eend met Chinese bami en seizoengroente...yeah right:rolleyes:
 
Je vind het zeker leuk als ik jaloers op je ben hè:mad:;)

Toevallig is kipfilet met macaroni en broccoi ook heel erg lekker, dan hoef ik niet eens meer Peking eend met Chinese bami en seizoengroente...yeah right:rolleyes:

Tjee zeg, jij hebt ook alles door... :p

Kipfilet met macaroni, niet eerder zo geprobeerd maar waarom niet? Alleen een beetje droog zo, misschien wat soja saus als Kikkoman?
 
Terug
Naar boven